Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έδειξαν ότι θα έχουν ποιότητα!

Έδειξαν ότι θα έχουν ποιότητα!

0
Dodekanisos

Μια πρώτη πολύ μικρή γεύση από τις νέες ομάδες που “χτίζουν” Διαγόρας και Ρόδος είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι ρόδιοι φίλαθλοι από ένα ενδιαφέρον μεταξύ τους φιλικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο παρουσία αρκετού κόσμου. Το τελικό 0 – 0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων που έπαιξαν δυο 35 λεπτά ημίχρονα και έδειξαν ότι ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πραγματική τους εικόνα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δυο θα έχουν ποιότητα στα νέα τους ρόστερ καθώς ενισχύθηκαν με πολύ καλούς παίκτες που οπωσδήποτε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις πορείες που θα έχουν στα πρωταθλήματα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής. Ο Διαγόρας έχει αποκτήσει ορισμένους παίκτες σίγουρα …μια σκάλα σε πιο πάνω σε σχέση με το περσινό ρόστερ όπως όμως και η Ρόδος που φτιάχνει μια ομάδα που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ναβαλόν, Μπαρμπαρούσης, Καταρτζής, Πέεφ και Ραχίμ είναι μερικοί μόνο από τους παίκτες που ήδη έδειξαν κάποια πράγματα πολύ ποιοτικά και μας …ζέσταναν για αυτά που είναι θα ακολουθήσουν όταν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Αλλά όπως είπαμε, ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς και ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή.

Η κούραση βέβαια από τις επίπονες προπονήσεις ήταν φανερή κατά την διάρκεια του σημερινού φιλικού το οποίο έγινε περισσότερο για να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές κάνοντας ένα διάλειμμα κατά κάποιον τρόπο. Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες (ελάχιστες ήταν εκατέρωθεν) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος τόσο για τους “κυανέρυθρους” όσο και για τους “πράσινους” προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο αγώνας έγινε με την παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου που πήγε στο γήπεδο για να δει την αναμέτρηση με τους οργανωμένους των δυο ομάδων να “κλέβουν” την παράσταση και να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από επίσημο παιχνίδι και όχι από φιλικό.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κοκμότος, Κόττορος)

Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν τους ακόλουθους παίκτες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σταύρου, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Κασντέτσι, Προβατίδης, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Χατζησάββας, Μεντί, Γούλας (Έπαιξαν και οι Κέρι, Ευαγγελιδάκης, Μκρτσιάν, Μπαρμπαρούσης, Παρέχο, Ηλιάδης, Ναβαλόν, Γεωργίου, Ζέελεφ και Σταματόπουλος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Διαμαντής, Καταρτζής, Σούλης, Γεωργίου, Νικολόπουλος, Παπαθανασίου, Τριχάκης, Βουργουτζής, Πέεφ, Μίλιτς, Ραχίμ (Έπαιξαν και οι Χατζηπέτρος, Τζήμας, Κεχαγιόγλου, Αλιμερκάϊ και Δημουλάς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments