Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ζούνης:«Η ομάδα σίγουρα αποδυναμώθηκε»

Ζούνης:«Η ομάδα σίγουρα αποδυναμώθηκε»

0
Ο Παναγιώτης Ζούνης στον πάγκο των Ατρομήτων στο γήπεδο Κοσκινού
Ο Παναγιώτης Ζούνης στον πάγκο των Ατρομήτων στο γήπεδο Κοσκινού
Dodekanisos

Με τον προπονητή των Ατρoμήτων Ρόδου ήρθε σε επικοινωνία το news12.gr και ο Παναγιώτης Καρπαθάκης. Ελλιπής σε σχέση με πέρσι φαίνεται να είναι η ομάδα, λόγω των παιδιών που θα φύγουν προκειμένου να σπουδάσουν, μετά τις επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες.Ωστόσο, είναι και αυτοί που έφυγαν λόγω μεταγραφικής δραστηριότητας.

Αναλυτικά:

για την φετινή χρονιά: «Μετά το τέλος της φετινής σεζόν κάποια παιδιά έχουν σταματήσει λόγω σπουδών.Ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος, άλλα παιδιά έχουν φύγει ως μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα.Μιλάμε για τον Τερζίου Αλμπάν που πήγε Φοίβο Κρεμαστής στην Γ΄Εθνική και είναι δύο ακόμα παιδιά που συζητιούνται τα ονόματα τους για να πάνε και αυτά σε μία ομάδα καλύτερης κατηγορίας, κάτι το οποίο δεν πρόκειται εμείς να τους κόψουμε το μέλλον.Αυτός είναι ο σκοπός της ίδρυσης των Ατρομήτων. Με ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών και όχι της ομάδας.Εάν πάτε λίγο πίσω τα χρόνια , θα δείτε ότι από τότε που ιδρύθηκε η ομάδα το 2008 έχουν φύγει από τις ακαδημίες σε ομάδες της Α Εθνικής για τις Κ-15, Κ-17 ένας αριθμός μεγάλος , περίπου 8 παιδιά.Οπότε κάθε χρόνο που συμμετείχαμε σε κάποια πρωταθλήματα άλλα παιδιά φεύγανε για μεταγραφές άλλα για σπουδές.Φέτος ο αριθμός έχει μεγαλώσει, έχουμε αποδυναμωθεί αισθητά , έχουμε προωθήσει κάποια παιδά από το εφηβικό για να πλαισιωθούν τα παιδιά με την Α’ ομάδα, αφού έχουν κλείσει τα 14 και μπορούν να αγωνιστούν στην Β’ κατηγορία.»

για τον φετινό μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Η ομάδα σίγουρα αποδυναμώθηκε , για να καταλάβετε έχουν μείνει πέντε παιδιά βασικά από πέρσι .Είναι μικρός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών , ψάχνουμε να πλαισιωθούμε και με άλλα παιδιά που θέλουν να παίξουν στην ομάδα μας. Συζητάω και περιμένω απαντήσεις από άλλα 4-5 παιδιά ακόμα, το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι το οικονομικό.Δεν ξέρω τι θα γίνει, είχαμε δύο προτάσεις φέτος για συνεργασία από τον Απόλλων Καλυθιών και τον Άγιο Ισίδωρο, οι οποίες δεν καρποφόρησαν τελικά. Οι Ατρόμητοι θα λειτουργούσαν ως φυτώριο , θα έπαιρναν μέρος στην Β ή Γ΄κατηγορία κανονικά με παιδιά μικρότερης ηλικίας, θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής και θα προωθούνταν όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή.Δεν καρποφόρησε στις λεπτομέρειες αυτή η συνεργασία. Αυτό θα ήταν καλό για την ομάδα του Ατρομήτου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό που φέτος δεν γνωρίζω πως θα το ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο.»

για την νοοτροπία των ελληνικών ομάδων όσον αφορά την χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών: «Δεν πιστεύουν στα παιδιά, δεν εμπιστεύονται ένα παιδί 17&18 χρονών.Δεν ξέρω εάν αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει μεγαλύτερες εμπειρίες το παιδί αυτό, ένα 17χρονο εάν δεν έχει εμπειρίες είναι λίγο δύσκολο να παίξει Γ΄Εθνική και Α΄ τοπικό. Δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο.Πιστεύω ότι πρέπει να τους δίνονται ευκαιρίες,αυτό εξαρτάται όμως και από τους στόχους της κάθε ομάδας.Εάν κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεσαι έμπειρους ποδοσφαιριστές, όχι όμως ότι δεν χωράνε μέσα στην ομάδα και ένα – δύο 17χρονα. Σιγουρα στην Ευρώπη υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και προπονητικά είναι καλύτερα και βλέπεις 17χρονα να παίζουν και εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε Α’ και Β’ τοπικό.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments