Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ζωντανή» η Κύπρος! (pics)

«Ζωντανή» η Κύπρος! (pics)

0
kipros ippotes fasi
Dodekanisos

«Ζωντανή» στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Παστίδας έμεινε η Κύπρος,0 η οποία επικράτησε με 4 – 2 των Ιπποτών, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Ωστόσο, η ομάδα του Μανώλη Βασιλειάδη, χάνει τον Αγγελάκη για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια της, έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλου, δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε και με το οποίο έκανε το σκορ 3 – 1, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Ο έμπειρος παίκτης, σύμφωνα με τον διαιτητή πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία το γκολ που έβαλε (έκανε την γνωστή κίνηση με τα δυο του χέρια), σε βάρος της παλιάς του ομάδας, όντας φορτισμένος από το γεγονός ότι υπήρχε ένα αρνητικό κλίμα σε βάρος του, ακούγοντας ορισμένα «γαλλικά» από την εξέδρα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο ίδιος, ξέσπασε όταν σκόραρε από τα έντεκα βήματα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Στα καθαρά αγωνιστικά, η Κύπρος ήταν η ομάδα η οποία έλεγχε το παιχνίδι αλλά απέναντι της είχε έναν νεανικό αντίπαλο που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όπου αν και έχανε από νωρίς, πάλεψε όσο μπορούσε και στην επανάληψη, φθάνοντας μάλιστα έως την ισοφάριση αν και με δέκα παίκτες. Μετά το 2 – 1, οι παίκτες του Γιάννη Σπανού κατέρρευσαν ψυχολογικά και από εκεί και πέρα η επικράτηση της Κύπρου ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς πιο έμπειροι, μπόρεσαν συνολικά να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι και να φθάσουν τελικά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που ήταν και το ζητούμενο.
Τα γκολ
Στο 9’ ο Κιάρρι κάνοντας μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ (0 – 1).
Στο 58’ ο Ταφάνι που πήρε τη μπάλα σε θέση φορ, με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 66’ ο Τσακμακίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1 – 2.
Στο 68’ ο Φωτάρας μάρκαρε τον Καρτάλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αγγελάκης για να αποβληθεί στη συνέχεια εξαιτίας του πανηγυρισμού του.
Στο 73’ ο Καραμπάτζος με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4 και
Στο 75’ ο Καπουράνι με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 4.
Σημειώνεται ότι στο 38′ ο Κουράνι με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Πεστλίκη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Στεφανάκης, Λάζος). Στο 42’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας των Ιπποτών Σαγρής, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καρτάλη έξω από την περιοχή. Στο 68’ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αγγελάκης της Κύπρου για τον πανηγυρισμό που εξηγούμε πιο πάνω.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Μαρίνος, Φωτάρας, Ζωάννου, Γκίνος, Xhelaj, Kurani, Σώτα (76’ Σπανός), Καπουράνι, Ταφάνι, Ντούσκου
ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Αγγελάκης, Τσακμακίδης, Παναγιώτου, Βασιλείου (55’ λ.τ. Γκλάβας), Αλαφάκης, Μάχλης (8’ λ.τ. Κούρλιος), Καρτάλης (69’ Χατζηκωνσταντής), Τόσκα, Κιάρρι, Καραμπάτζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/b_katigoria/kipros_ippotes] width=[150] height=[150]}

«Ζωντανή» η Κύπρος! (pics)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments