Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η πίτα των προπονητών (pics)

Η πίτα των προπονητών (pics)

0
4
Dodekanisos

Συγκινητική η χθεσινή βραδιά στα πρώην γραφεία της ΕΠΣΔ που βρίσκονται στην οδό Κοδριγκτώνος 42. Τα γραφεία ζωντάνεψαν καθώς παραχωρήθηκαν στον Πανδωδεκανησιακό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου του οποίου η διοίκηση τους έδωσε ζωή. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου έγιναν χθες μαζί με την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με καρότσι Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΔ Μιχάλης Βεργωτής, ο Α΄ αντιπρόεδρος Τάσος Στεργενάκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παυλίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου Αλέκος Μιτζιρίκης, ο πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας Φάνης Πελλός και ο δικηγόρος Σταύρος Παναγιωτακόπουλος που είναι ο νομικός σύμβουλος των προπονητών εδώ και πολλά χρόνια. Η διοίκηση του συνδέσμου τίμησε με πλακέτα την ΕΠΣΔ για την παραχώρηση των γραφείων και την απονομή έκανε ο κ. Βεργωτής στον κ. Διακοφώτη. Επίσης με πλακέτα τιμήθηκε ο σύλλογος Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την προσφορά του στο μπάσκετ με καρότσι αλλά και στην κοινωνία. Την απονομή έκανε ο κ. Παναγιωτακόπουλος στον πρόεδρο του σωματείου κ. Διακογεωργίου. Την πίτα του συνδέσμου ευλόγησε ο πατήρ Ευάρεστος, κατά κόσμο Παναγιώτης Ηλίας που ήταν πρώην ποδοσφαιριστής στον Ερμή Καλυθιών
Όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο οι προπονητές δεν έβαλαν φλουρί στην πίτα αλλά με απλή διαδικασία κλήρωσαν τα τέσσερα δώρα τα οποία πρόσφεραν οι Βεργωτής Μιχάλης(κατάστημα ρολογιών), Μιχαλάκης Παντελής(κατάστημα ρολογιών), Αφοι Χατζησταμάτη( κατάστημα αθλητικών ειδών στα Αφάντου) και Δράκος Γεώργιος( καύσιμα-ελαστικά στα Αφάντου). Τυχεροί της βραδιάς ήταν Αγγελόπουλος Σπύρος, Γιακουμάκης Γαβριήλ, Γρηγοριάδης Μιχάλης και Ξύπας Γιώργος.
Τα εδέσματα, τα νερά και τα αναψυκτικά ήταν χορηγία από τα κέτερινγκ «ΟΜΟΡΦΟΣ» , τα σούπερ μάρκετ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και ΣΠΑΝΟΣ.
-Σημειώνεται πως κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημοσιογράφου Σταύρου Ηρακλείδη.


{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/varius/pita_proponiton] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments