Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ζήτησαν δυο κόκκινες κάρτες! (video)

Ζήτησαν δυο κόκκινες κάρτες! (video)

4
DSC08287
Dodekanisos

Δυο φορές την κόκκινη κάρτα ζήτησε ο Κλεάνθης Παραδεισίου στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρόδο! Οι γηπεδούχοι ναι μεν θεωρούν δίκαιη την αποβολή του Γιατσιάτσου ο οποίος κράτησε φανερά τον Αρχοντούλη στον χώρο της μεσαίας γραμμής λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, όμως πιστεύουν ακράδαντα ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον Τζιβίλογλου (στη φάση του πέναλτι με τον Σκόρπο) με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και τον Ευγενικό με απευθείας κόκκινη για ένα τάκλιν στο δεύτερο ημίχρονο μπροστά από τον πάγκο του Κλεάνθη. Το news12 σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε σε video και τις τρεις περιπτώσεις προκειμένου να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

 {youtube}TGQFiyXl_lk{/youtube}
{youtube}VHE5dcMoaFM{/youtube}
{youtube}Ul01sKrdTbk{/youtube}


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
poniros
poniros
8 years ago

Κ. Δραγατη εξακολουθειτε να βγαζετε πικριες εις βαρος της ομαδας μας.Δεν βλεπω πουθενα να ασχολειστε οτι το ημιχρονο επρεπε να ληξει 4-0 αλλα εληξε μονο δυο μηδεν εξ αιτιας του διαιτητη και του εποπτη. ( γκολ δοκαρι και μεσα Δελαπορτας- Φαουλ ανυπαρκτο Δελαπορτας τετ α τετ 3 παιχτες ) . Ομως για τον Κλεανθη που παρεμεινε στο παιχνιδι εξ αιτιας αυτων γραφεταε και βγαζετε και video. Η μηπως αυτα τα γραφει ο ποδοσφαιριστης Δραγατης..

φιλαθλος τοπικου
φιλαθλος τοπικου
8 years ago

κ. του ΤΟΔ σταματηστε τα πειραματα στους ορισμους.ειναι η δευτερη σας χρονια και θα επρεπε να γνωριζετε καλα τις δυνατοτητες του καθε διαιτητη.γνωριζετε πολυ καλα ,οπως και ολη η ροδος,ποιοι εκπεμπουν εναν σεβασμο με την παρουσια τους.

ΤρελοςΜαριτσενος
ΤρελοςΜαριτσενος
8 years ago

Κοκκιναρες ανεξαρτητα που το αποτελεσμα

Κωστας.
Κωστας.
8 years ago

Ατσικνουδα εισαι τραγικος, @@@@@@@@@@@! Κοκκινες ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ηταν!!! Ο ορισμος της κοκινης! Δεν ξερω για το υπολοιπο παιχνιδι, αλλα οι δυο αυτες φασεις, ηταν δωρο στους πρασινους!!!!