Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ζητάει τα πρακτικά ο Κόκκινος

Ζητάει τα πρακτικά ο Κόκκινος

2
kokkinos
Dodekanisos

Έγγραφο αίτημα στην γραμματεία της ΕΠΣΔ κατέθεσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Σπύρος Κόκκινος, και ζητάει τα πρακτικά με τις παρουσίες και τις απουσίες όλων των μελών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κόκκινος είναι διατεθειμένος να θέσει θέμα στην διοίκηση που αφορά το μέλος Βάγιο Γαμβρούδη και τις απουσίες του από τις συνεδριάσεις.
Ωστόσο, ακόμα και αν πάρει στα χέρια του το έγγραφο που ζητάει, πρέπει να περάσει από έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου. Επίσης για να το πετύχει αυτό πρέπει τουλάχιστο 4 η 5 μέλη να συμφωνήσουν μαζί του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τότε ίσως να ζητήσει να συζητηθεί η υπόθεση του κ. Γαμβρούδη προς ημερησίας σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Πάντως την ημέρα που ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ελευθεριάδης είχε επισκεφτεί την ΕΣΠΔ, νωρίτερα ο Σπύρος Κόκκινος είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση κατά του κ. Γαμβρούδη ζητώντας του να μην παρευρεθεί στην συνεδρίαση. Τα πράγματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του κ. Διακοφώτη και η συνεδρίαση διεξήχθη, χωρίς ο κ. Γαμβρούδης να ψηφίσει υπέρ η κατά του κ. Ελευθεριάδη αλλά μόνο παρών. Ο Σπύρος Κόκκινος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα το τραβήξει μέχρι εκεί που πάει και θα ζητήσει την αυστηρή τήρηση του καταστατικού. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υποβάλλει παραίτηση.

Ηλίας Λοΐζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
piratis
piratis
7 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΟΝ ΚΙΧΟΤΙΣΜΟΙΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

ΜΙΧ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ
ΜΙΧ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ
7 years ago

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ο κ. ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ