Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Υπέκυψε στη Νίκαια

Υπέκυψε στη Νίκαια

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Ιωνικός επικράτησε 3-1 του Διαγόρα και πανηγύρισε την δεύτερη διαδοχική νίκη του. Τους 28 βαθμούς έφτασε ο Ιωνικός Νίκαιας και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα ο Διαγόρας Ρόδου έμεινε στους 26 βαθμούς και στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς:

Μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κάστρο βρέθηκε φάτσα με το 1-0, ωστόσο ο Τσέλιος με απίστευτη επέμβαση απέκρουσε την κεφαλιά του. Ενώ, στο 22ο λεπτό ο Πλατέλλας έσπασε στον Ρόλε, όμως το σουτ του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τσέλιου.

Ο Ιωνικός που όλο και ανέβαζε στροφές πήρε αυτό που βάση εικόνας άξιζε στο 41ο λεπτό. Ο Βλαχομήτρος δοκίμασε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νιάσε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Τσέλιο για το 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Στο 50ο λεπτό, ο Ιωνικός λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αμπούντ-Ομάρ εξαπέλυσε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγεε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τσέλιου. Ο Διαγόρας ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό. Ο Σανδραβέλης με τρομερό σουτ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο και έκανε το 1-1.

Ο «ψυχωμένος» Ιωνικός αντέδρασε και «χτύπησε» στα αγαπημένα τελευταία του λεπτά. Ο Κουϊρουκίδης έστρωσε στον Κάστρο κι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έγραψε το 2-1 με κοντινό πλασέ στο 90’. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτι, καθώς ο Μανωλάκης ανέτρεψε τον Κάστρο. Εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας για δεύτερη φορά τον Τσέλιο και γράφοντας ταυτόχρονα το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77’ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62’ Μουμίν), Ρόλε (90’ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90’ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62’ Μαναλής), Κάστρο. 

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85’ Xότζα), Κάκκο (74’ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (74’ Κωστούλας), Λινάρδος (46’ Μπαστακός), Σμυρλής (46’ Αλάεθ), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments