Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Μπαίνουμε σε νέα εποχή»!

«Μπαίνουμε σε νέα εποχή»!

0
Dodekanisos

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Κοινοπραξίας ΕΝΑΚΤ ΑΕ-Στήριξις Τεχνική ΑΕ που θα αναλάβει την αποκομιδή και τη σάρωση στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, ενώ θα αναλάβει τη λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα ξεκινήσει σε περίπου 1 μήνα.

«Έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα. Στοχοποιηθήκαμε για το πρόβλημα των απορριμμάτων. Αυτό τώρα τελειώνει. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή» δήλωσε ο δήμαρχος Φώτης  Χατζηδιάκος κατά την υπογραφή της σύμβασης με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας, ενώ διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας, ότι  κανείς δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

Ο κ. Χατζηδιάκος είπε και τα ακόλουθα:

«με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης και την σύμβαση για την αποκομιδή η Ρόδος μπαίνει σε μια νέα εποχή στον τομέα της καθαριότητας και ανακύκλωσης αποκτώντας έντονη περιβαλλοντική ταυτότητα και προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και πολυάριθμους επισκέπτες της. Καλούμε κάθε πολίτη του Δήμου μας να σταθεί αρωγός και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια κάνοντας την ανακύκλωση καθημερινή του συνήθεια και τρόπο ζωής».

«Γνωρίζουμε τις ανάγκες του τόπου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε αρμονική συνεργασία με το Δήμο» δήλωσε και  ο  εκπρόσωπος της εταιρείας, Μιχάλης Μπράτιτσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments