Υπάρχει πραγματικά αντιπολίτευση ή χορεύει στο ρυθμό της κυβέρνησης;

0
Dodekanisos

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το αν υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση στη Βουλή και αν η Ελληνική Λύση, η ΝΙΚΗ και οι Σπαρτιάτες παίζουν τον ρόλο που πρέπει προκειμένου να κάνουν εποικοδομητική κριτική αναδεικνύοντας τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό. Το bankingnews με άρθρο του παίρνει θέση και ξεκαθαρίζει πως απλά …χορεύουν στους ρυθμούς του Μαξίμου διευκολύνοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων αναφέρει και τα ακόλουθα:

Εντύπωση μάς έκανε το κόμμα Νίκη το οποίο ούτως ή άλλως μετά τις εθνικές εκλογές «έκατσε», δεν ακούστηκε πουθενά, ο δε Δημήτρης Νατσιός παρουσιάζεται πολύ σπάνια στην Βουλή, η αντιπολίτευσή του είναι πολύ ήπια όταν μάλιστα υπάρχει μία προοδευτική ατζέντα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση όπως π.χ το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όμως, δεν είναι μόνο η ΝΙΚΗ που εξακολουθεί και κάνει αντιπολίτευση… με χαμηλά λιπαρά στην κυβέρνηση. Η Ελληνική Λύση ακολουθεί μία στρατηγική που στα «μικρά» κάνει αντιπολίτευση ενώ στα μεγάλα διασώζει την κυβέρνηση. Θυμίζουμε την ύποπτη στάση του Κ. Βελόπουλου στην υπόθεση των υποκλοπών που με την θρυλική ομιλία του στη Βουλή αντί να τα χώσει στην κυβέρνηση, τα έχωσε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί και αυτοί είχαν παρτίδες με τον Λαβράνο…

Αφήνουμε για το τέλος τον Βασίλη Στίγκα των Σπαρτιατών ο οποίος κατάφερε ένα όνομα συνώνυμο της ιστορικής ανδρείας και ντομπροσύνης να το μετατρέψει σε ένα κόμμα – φάντασμα, ένα κόμμα – περίγελο για την ελληνική δεξιά. Ο άνθρωπος που έχει περάσει από την Πολιτική Άνοιξη, το ΛΑΟΣ και την Ένωση Κεντρώων, μπήκε στη Βουλή με τη βοήθεια του τότε υποστηρικτή Ηλία Κασιδιάρη – τώρα δεν έχει καμία σχέση μαζί τους – και αντί να κάνει αντιπολίτευση χάιδευε τα αυτιά του Μητσοτάκη για να μην του κοπεί η κρατική επιχορήγηση. 

Συμφωνείται με αυτά που λέει το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας στην «Ελεύθερη Πένα» γράφοντας το δικό σας σχόλιο ή στέλνοντας το μήνυμα σας…

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments