«Υπάρχει κίνδυνος οι σταυροί να αντικατασταθούν από …την Ισλαμική ημισέλληνο!»

0
Dodekanisos

Οι μετανάστες στη Ρωσία πρέπει να αποκτήσουν διαβατήρια, είπε ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλος, σε δήλωση που απευθύνεται στον ορθόδοξο κλήρο και τους πιστούς σχετικά με τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, αναφέρει το Report , επικαλούμενο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος τόνισε ότι σε όλους όσοι αποδέχονται τη ρωσική υπηκοότητα πρέπει να δίνεται το σημείο του σταυρού και να υπερασπίζονται τη νέα τους πατρίδα. Επεσήμανε ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μετατραπεί από ένα ορθόδοξο κράτος σε ισλαμικό χαλιφάτο για πρώτη φορά στην αιωνόβια ιστορία της: «Κινδυνεύουμε να αντικαταστήσουμε τους σταυρούς στις εκκλησίες μας με την ισλαμική ημισέληνο για πρώτη φορά, όπως συνέβει κάποτε με την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη». Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Κύριλλο, πρέπει να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες για την αφομοίωση των μεταναστών: «Θα πρέπει να τους κάνουμε να είναι κοντά μας από άποψη πίστης και προοπτικής.

Διαφορετικά, ο πολιτισμός τους μπορεί να επικρατήσει. Ως αποτέλεσμα, η ορθόδοξη πίστη θα κινδυνεύσει , και οι ιεροί ναοί θα μετατραπούν ξανά σε τζαμιά Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και ο σταδιακός εξισλαμισμός είναι καταστροφικές συνθήκες για την πολυεθνική Ρωσία και τον ορθόδοξο πυρήνα της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments