Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χρυσόπουλος: Έτοιμος να αποχωρήσει

Χρυσόπουλος: Έτοιμος να αποχωρήσει

0
xrisopoulos_ntinos
Dodekanisos
Του Δημήτρη Δραγάτη
Ιδιαιτέρως κουρασμένος από την ενασχόληση του με τα διοικητικά αλλά και ελαφρώς προβληματισμένος για το τι μέλλει γενέσθαι σε σχέση με την Δόξα Καρδάμαινας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην «Αρένα» ο πρόεδρος του συλλόγου Ντίνος Χρυσόπουλος. Ο άνθρωπος που πλέον έχει κλείσει σχεδόν μια εντεκαετία στον συγκεκριμένο σύλλογο τον οποίο υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις, είναι έτοιμος να παραδώσει τα σκήπτρα στον διάδοχο. Έχει βρεθεί όμως; Ιδού τι μας απάντησε…
«Τι να σας πω. Δυστυχώς δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανένας από τότε που έχω κάνει γνωστό ότι θα πάμε σε εκλογές. Όλοι μάλλον πιστεύουν ότι την τελευταία στιγμή θα μπω και πάλι εγώ μπροστά. Δεν θέλω να δω και την ομάδα να διαλύεται. Θα πάνε χαμένοι τόσοι κόποι. Είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει…»
Μετά από δική μας επιμονή μας εκμυστηρεύτηκε και κάτι που ίσως να είναι και μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις που «βγάζει» το ρεπορτάζ της Δόξας το τελευταίο διάστημα…
«Εντάξει για να σας πω την αλήθεια, κάτι πάει να γίνει. Απλώς δεν είναι σίγουρο και δεν μπορώ να αναφέρω όνομα. Υπάρχει όμως κάποιος, ένας παράγοντας με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν και έχω μιλήσει μαζί του. Δείχνει να είναι θετικός. Ο συγκεκριμένος παράγοντας υπήρξε και παλιός παίκτης της Δόξας. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο όμως την δεδομένη χρονική στιγμή.»
Ο Ντίνος Χρυσόπουλος, αναφέρθηκε γενικότερα στην κούραση που πλέον νιώθει…
«Κάπου θέλω να ηρεμήσω και εγώ λιγάκι. Έχω κουραστεί. Δεν είμαι μόνο πρόεδρος στον σύλλογο. Κάνω και πολλά άλλα πράγματα οπότε ο χρόνος λιγοστεύει. Πρέπει να δω και λίγο την οικογένεια μου. Είμαι στην Δόξα από το 2000. Τα χρόνια είναι πλέον πολλά. Πρέπει να κάνουμε εκλογές αλλά για να γίνουν θα πρέπει να περιμένω να καθαρίσει ο Δήμος ένα θέμα με ένα γραμμάτιο που έχουμε. Έτσι θα κλείσουν τα βιβλία και θα οριστούν εκλογές»
Ο πρόεδρος της Δόξας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φετινή παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Δωδεκανήσου…
«Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της Δόξας φέτος. Ο στόχος μας ήταν η παραμονή και το καταφέραμε. Οπότε για εμάς είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι ο στόχος αυτός δεν ήταν εύκολος. Ήμασταν ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα. Τα καταφέραμε όμως και αυτό έχει σημασία»
Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι τηρουμένων των αναλογιών, η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω…
«Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό που τελικά πήραμε. Είναι κάτι όμως για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι άλλοι παράγοντες. Πιστεύω ότι το κομβικό σημείο ήταν το παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων που δεν έγινε και το χάσαμε στα χαρτιά. Μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε αυτό το παιχνίδι και να το παίξουμε αλλά δεν το πράξαμε. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα άλλαξαν για εμάς. Πιστεύω ότι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο και έτσι είπαμε να βάλουμε και περισσότερα μικρά παιδιά να παίξουν»
Ποια είναι όμως η γνώμη του για το πρωτάθλημα της Α2. Τον ικανοποίησε;
«Ήταν ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Πιστεύω ότι ξεχώρισαν τέσσερις, πέντε ομάδες και οι υπόλοιπες ήταν στο ίδιο καζάνι. Ουσιαστικά δεν ξεχώριζε καμία. Δεν έγινε και πολύ καλό πρωτάθλημα. Ήταν λάθος για εμένα η Α2. Δεν υπήρξαν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Μαζεύτηκαν πολλές ομάδες που δεν είχαν μεγαλεπήβολα σχέδια. Δεν είναι τυχαίο για εμένα ότι ένας από τους συλλόγους που ανέβηκαν ήταν και μια ομάδα που πέρσι ήρθε στην κατηγορία από τα μπαράζ»
Ο κ. Χρυσόπουλος μίλησε γενικότερα και για την Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου…
«Κατά την γνώμη μου θα είναι λάθος αν δημιουργηθεί και πάλι ένας όμιλος νήσων όπως είχε γίνει στο παρελθόν. Η ομάδα που θα ανεβαίνει στην επόμενη κατηγορία θα αποτελεί τον σάκο του μποξ. Δεν θα είμαι ανταγωνιστική διότι θα προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που επίσης δεν θα είναι ανταγωνιστικό. Έτσι δεν θα βοηθήσουν το βόρειο συγκρότημα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει πολύ σοβαρά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Τώρα τελευταία, βλέπουμε ότι οι ομάδες είναι πιο ανταγωνιστικές. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Αν δημιουργήσουν και πάλι όμιλο νήσων θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί άλλη φόρμουλα. Να βοηθήσουν τις ομάδες που μπαίνουν στην διαδικασία αρκετών ταξιδιών. Να υπάρχει οικονομική ενίσχυση για αυτές και από εκεί και πέρα να τις διευκολύνουν και με τις μετακινήσεις τους. Να δοθεί για παράδειγμα μια έκπτωση στα εισιτήρια τους. Πολλά μπορούν να γίνουν. Ας κοιτάξουν να τα κάνουν και ας μην πάνε στην εύκολη λύση της δημιουργίας ενός ομίλου στο βόρειο συγκρότημα. Δεν θα είναι σωστό.»

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Αρένα των Σπορ” της Κω
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments