Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χουρδάς: «Είναι ντροπή!»

Χουρδάς: «Είναι ντροπή!»

7
omonoia
Dodekanisos

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Λευτέρη Χαρισμανίδη αλλά και των «βοηθών» του Τσέτσου και Βασίλα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ευκλή Σορωνής (4 – 0) έχει ο προπονητής της Ομόνοιας Γενναδίου Μιχάλης Χουρδάς. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε:
«Είναι ντροπή να παίζουν με τον πόνο μας. Το 3ο και το 4ο γκολ που δεχθήκαμε ήταν οφσαϊντ. Επίσης στο πρώτο γκολ, υπήρχε στην αρχή φάουλ υπέρ μας. Παρόλα αυτά δεν διαμαρτυρηθήκαμε και το αφήσαμε να περάσει. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως αυτό στα υπόλοιπα τέρματα. Εάν θέλουν να ανεβάσουν τον Ευκλή ας το κάνουν αλλά με αξιοπρέπεια. Χάσαμε από τον ΑΣ Χάλκης την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν είπαμε τίποτα και δώσαμε και συγχαρητήρια διότι χάσαμε δίκαια. Αυτή τη φορά όμως αυτό το 0 – 4 μας αδικεί κατάφορα. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος και στεναχωρημένος…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
soroniatis
soroniatis
9 years ago

To oti den mporouses na kaneis 2 pases dn se peira3e kai se peira3e i diatisia….

filathlos
filathlos
9 years ago

ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ Ή ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!

ΓΕΝΝΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΓΚΟΛ .ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

g
g
9 years ago

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να τρώει 4 και να την φταίει η διαιτησία

χάτε πόψε...
χάτε πόψε...
9 years ago

Ρε μεγαλε…
Μπράβο σου που εχεις το κουραγιο και προπονεις ομάδα με 12 παίκτες, μπράβο στα παιδιά της Ομόνοιας που συνεχιζαν να παίζουν παρά το γεγονός ότι έχαναν 4-0, μπράβο γιατι τελικά στα ερασιτεχνικά τουλάχιστον πρωταθλήατα αυτή είναι η ομορφιά, αλλά ρε μεγάλε…
Ήσουν μιά ταχύτητα τουλάχιστον πίσω..
Και ο Ευκλής χάλια έπαιξε.
Αν έπαιζε καλά ήσουν για 7-8 χαλαρα..
Οπως είπε και ο παραπάνω, αν δεν ήταν ο τέρμας θα μετρουσες παραπανω τεμαχια.
Μηπως να κράξεις και τη διαιτησία γιατί δεν κράτησε καθυστερησεις; Που όντως δεν κράτησε; Γιατί με τους τραυματισμούς στο 2ο ημιχρονο θα έπρεπε να κρατησει χαλαρα 6-7 λεπτά!

χάτε πόψε...
χάτε πόψε...
9 years ago

(SYNEXEIA)
…Που ξερεις; Μπορει να ισοφάριζες….
Η αλήθεια είναι ότι το 4ο γκολ μπορεί και να ηταν οφ-σαιντ, αλλα αλλο είναι να γίνει ενα λάθος σε ενα ήδη διαμορφωμένο αποτέλεσμα και άλλο είναι ένα λάθος να διαμορφώσει αποτέλεσμα.
Δεν μπορείς να απαξιώνεις μια αντίπαλη ομάδα (που σε σεβαστηκε) επειδη νομίζεις ότι νομίζεις.
Επίσης:
1)Ο Ευκλής αν ηθελε να ανεβει θα ενέβαινε πέρσι μόνος του και χωρις τη βοήθεια κανενός,
2) Μη ξεχνάς ότι οι παίκτες σου χειροκροτήθηκαν από τους φιλαθλους του Ευκλή για την προσπάθεια τους…
…Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Αυτά τα ολιγα, φιλικα!

Κωστας
Κωστας
9 years ago

Δεν φταει κανενας αλλος, παρα μονο εμεις, που επρεπε να σας εχουμε στο 5-0 απ’το πρωτο ημιχρονο! Τοτε να δουμε τι θα ελεγες, τυχαρπαστε!!!!

Ανωνυμος
Ανωνυμος
9 years ago

Η ομόνοια σε εκεινο το παιχνιδι πηρε 3 κιτρινες που δεν ηταν…οποιος ειδε το παινιδι στα πρωτα 45 λεπτά πηρε ενα φαουλ.. ειναι δυνατον..??? Οτι του ελεγαν απο μεσα εκανε…! Δεν σου λεω οτι μποτουσα να κερδισω αλλα το ποδοσφαιρο ειναι λεπτομερειες δυο γκολ απο οφσαιτ.. ενα γκολ απο φαουλ που δεν δωθηκε στην ομονοια κ το κραβγαλαιο στο 1-0 τον τραβαει τον αμυντικο επο το πεναλτι