Αρχική Προγνωστικά Με το μυαλό στο …σεντόνι!

Με το μυαλό στο …σεντόνι!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Με φόντο ( προς αποφυγήν ) της ευρωπα’ι’κές υποχρεώσεις αρκετών
ομάδων μεσοβδόμαδα θα κινηθούμε στο σημερινό κουπόνι ημέρας.
Σάββατο και έχουμε πληθώρα επιλογών για ένα καλό συγκροτημένο
μενού προγνωστικών.
Χθες Παρασκευή με 2/4 σωστές επιλογές απλά συντηρήσαμε
τα ψηλά ποσοστά των επιτυχιών μας.
Παραμένουμε στο 60% των επιτυχιών με συνολικές επαληθεύσεις
210 / 352.

ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ. ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ κωδ.162
Πλασματική είναι η φόρμα της φιλοξενούμενης που την παρουσιάζει 2η στην σχετική λίστα. Στα τελευταία 6 ματς αναμετρήθηκε με υποδεέστερους αντιπάλους εξού και το καλό σερί νικών. Η Ακίσασπορ θα επανακάμψει και με κίνητρο το πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας παίρνει έστω και δύσκολα το τρίποντο. ( 1 ) 1,90. Πολύ μέσα στην έκβαση του αγώνα το ( 2-3goal ) 1,80.

ΕΞΕΤΕΡ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ κωδ.197
Συνολικά η Έξετερ έχει φέτος το απίστευτο 14/17 ( 2-3goal ) 1,80 δηλαδή ποσοστό 83% !!! Αν πρέπει να επιλέξω σημείο θα πάω με το τρένο της Σριούσμπερι στο ( 2 ) 1,80.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ κωδ.228
Με σύμμαχο την 2η καλύτερη φόρμα της Λίγκας υποδέχεται την άσημη Σεντ Μίρεν και παίρνει «κεφάλι» στο σκορ από νωρίς. Το σύμπλεγμα της κορυφής και οι σημερινές αναμετρήσειςμας οδηγούν σε αυτόν που έχει το καλύτερο κίνητρο βάσει προγράμματος ημέρας. Βασικό μας ποντάρισμα εδώ ο άσσος ( 1 ) 1,75 και με λίγο ρίσκο και το ( ΗΜ 1 ) 2,25. Οι εμφανίσεις της Σεντ Μίρεν εκτός βοηθούν να βγει και το εύκολο ( Over ) 1,75.

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΥΩΝ κωδ.243
Σε φοβερή φόρμα η αξιόπιστη φέτος Λυών πάει στην έδρα της Μπαστιά για μία ξεκάθαρη νίκη και το τρίποντο που θα την διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία. Περιμένει στραβοπάτημα της Μαρσέιγ για να πιάσει την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαστιά που έχει αρκετά καλή επαφή με τα δίχτυα και έχει σκοράρει στα 8/13 παιχνίδια της βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και δύσκολα θα πάρει κάτι καλό από την διψασμένη Λυών. Ποντάρω μόνο στο ότι μπορεί να σκοράρει για ναβοηθήσει στο ζητούμενο και καλοπληρωμένο ( Over ) 1,80. Το διπλό ( 2 ) 1,95 σαφώς και έχει αξία εδώ.

ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ κωδ.255
Το χάλι που παρουσιάζει η γηπεδούχος θα εκμεταλλευτεί η Βακ Πέλετς για να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις που την έχουν φτάσει να φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σοβαρή κερδίζει και ρεφάρει τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα παίρνοντας ψυχολογική ανάταση.( 2 ) 1,95 αλλά και ( 2-3goal ) 2,00.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ κωδ.273
Η συνάντηση των γκολπόστ ,η συνάντηση της χαράς του γκολ. Σε συνολικές 14 αναμετρήσεις και των 2 ομάδων έχουμε μαζεμένα 47 τέρματα !! Ποσοστό 3,36 γκολ/αγώνα. Ένα ματς ορισμός του ( Over ) 1,70 και της προεκτάσεως του ( 4-6goal ) 2,80.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments