Αρχική Παιδικό Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Φοίβο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Φοίβο

0
foivos aek
Dodekanisos

Άλλη μία χρονιά που είναι έτοιμος ο Φοίβος Κρεμαστής να φιλοξενήσει νέα παιδιά στις ακαδημίες του, προκειμένου να μάθουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα του ποδοσφαίρου.Οι εγγραφές ξεκίνησαν από το Σάββατο.Δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια είναι και η ΑΕΚ, η οποία μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε τα δίκτυα με τα οποία ανανέωσε την συνεργασία της, μεταξύ των οποίων είναι και ο Φοίβος Κρεμαστής.

Η ανακοίνωση του Φοίβου:

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 23/8 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 24/8 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ!!!!!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τις ομάδες Αστέρας Λαμίας (Λαμία), Α.Ε. Κατσαμπά (Ηράκλειο Κρήτης), Α.Ε. Ατσιπόπουλου – Πρινέ (Ρέθυμνο), Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας (Χανιά), Αετός Λουτρών (Μυτιλήνη), Ερμής Άνω Λιοσίων (Λιόσια Αττικής), Φοίβος Κρεμαστής (Ρόδος), Α.Σ. Έβρος Σουφλίου (Σουφλί), Α.Ο. Ανατολής (Ιωάννινα) και Α.Σ. Μακεδόνας Βέροιας (Βέροια) για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. \

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και τη συνέχιση της εποικοδομητικής και ωφέλιμης συνεργασίας για τα παιδιά που αγωνίζονται στους συλλόγους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments