Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Έκρυψαν” τη μπάλα

“Έκρυψαν” τη μπάλα

0
fasi2
Dodekanisos
O γκολκίπερ Κετσές με εντυπωσιακή παρουσία κράτησε  το 0-0  για τον Πολυβώτη  στο σημερινό παιχνίδι με τον Διγενή που άνοιξε στην αυλαία της Β΄κατηγορίας.
Τι κι αν ο Διγενής έκανε περισσότερες τελικές ενέργειες; Τι κι αν έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες με τον Ντάγια ;Τι κι αν ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι;  Στο τέλος το αποτέλεσμα είναι εκείνο που πάντα μένει και το σημερινό 0-0 σημάδεψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων που έχουν κοινούς στόχους για παραμονή.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με διάφορους τρόπους για τη νίκη, έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Από την άλλη ο Πολυβώτης ενώ είχε όλα τα “φόντα” για να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο , δεν έκανε κάτι αξιόλογο με τον τερματοφύλακα Κετσέ να παίρνει την ομάδα πάνω του και την “σώνει” στην κυριολεξία από σίγουρη ήττα.
Όσο πάντως και αν βοήθησε η κερκίδα, ο Διγενής δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι με τον Ντάγια, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φάσεις
25′ Μετά από ωραίο συνδυασμό του του Ντάγια με τον Κυριαζή, ο Κώτης αμαρκάριστος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή , το οποίο απόκρουσε ο Κετσές.
30′ Ο Κουφάλης έβγαλε με βολέ τον Ντάγια απέναντι από τον Κετσέ όμως αντί να κάνει σουτ η κοντρόλ , “κουβάλησε” κι άλλο τη μπάλα με αποτέλεσμα να την χάσει.
37′ Ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι πέρασε το σουτ του Ντάγια από πλάγια θέση.
38′ Λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Αντωνίου έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Βαλτογιάννη.
56′ Ο Χατζηνικολάου Δ.Β.  μπήκε μέσα στην περιοχή με τον Μοσχιδιού να τον καταδιώκει ,έκανε το σουτ  από θέση τετ-α-τετ , αλλά ο Κουφάλης απόκρουσε εύκολα.
71′ Ο Αντωνίου εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση (το φάουλ το κέρδισε ο Νταγια)  αλλά με την επέμβαση του Κετσέ η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
80′ Ο Χαρτοφύλλης Ν. έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Ωραιόπουλος σφύριξε την παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντάγια που απόκρουσε ο Κετσές σωτήρια πέφτοντας στη σωστή πλευρά κρατώντας το σκορ χαμηλά.
87′ Αποβλήθηκε ο πρόεδρος του Πολυβώτη μετά από υπόδειξη του Α΄βοηθού Γιακουμάκη Σταμ. γιατι του μιλούσε ειρωνικά.
89′ Μετά από μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Αντωνίου που χωρίς να το σκεφτεί έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
91′ Μετά από ωραίο συνδυασμό του Αντωνίου με το Ντάγια, ο Κυριαζής ευρισκόμενος σε καλή θέση , δεν έπιασε καλά την πάσα με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί.
90+4′ Ο Ντάγια τροφοδότησε τον Μάρτι που από πλάγια θέση έκανε το σουτ με τον Κετσέ να κάνει θεαματική εκτίναξη και να αποκρούει.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ωραιόπουλου που το τέλος έχασε λίγο τον έλεγχο. Καλοί οι βοηθοί Γιακουμάκης Σταμ. και Καλακαβούρας.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Νταγιας, Βαλτογιάννης, Αγγελής , ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Χατζηνικολάου Β.Δ., Χατζηνικολάου Β.Κ. με κορυφαίο τον Κετσέ.

Διγενής: Κουφάλης, Κελεπέρας, Μοσχιδιού, Ζωάννου, Αγγελής, Παπαστεργής, Βαλτογιάννης (67′ Θαρρενού), Κώτης, Ντάγια, Κυριαζής, Αντωνίου(92′ Μάρτι)
Πολυβώτης: Κετσές, Σφακιανός, Χαρτοφύλλης Ν., Κουκουρίνος, Χαρτοφύλλης Π., Χατζηνικολάου Κ.Β., Χασαπαδάκης, Φψτεινής, Ανδριώτης(46′ Πειμανίδης), Ντράγκα, Χατζηνικολάου Δ.Β.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments