Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ίσως τον πείσει ο κόσμος (video)

Ίσως τον πείσει ο κόσμος (video)

5
6
Dodekanisos
Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλου του Ιάλυσου, μετά την ποινή που επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή αλλά και τις σκέψεις του προέδρου της ομάδας για πιθανή αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι καταστάσεις αυτές που δημιουργήθηκαν φαίνεται να συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο τον κόσμο, τους παίκτες, αλλά και την διοίκηση της ομάδας, καθώς όλοι φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες για τον καλό του συλλόγου! Οι φίλοι του Ιάλυσου σε συζήτηση που είχαν σήμερα το απόγευμα με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα του ζήτησαν, να μην αποχωρήσει ο Ιάλυσος από το πρωτάθλημα, να συνεχίσουν οι παίκτες να αγωνίζονται για το όνομα και την ιστορία του συλλόγου ακόμη και ας μην πάρουν το πρωτάθλημα όπως χαρακτηριστικά είπαν. Μάλιστα είπαν στον πρόεδρο ότι και εκείνοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από την μεριά τους για την οικονομική βοήθεια της ομάδας μετά τις περιπέτειες στις οποίες έμπλεξε. Ο πρόεδρος τους απάντησε ότι όταν μίλησε με τους παίκτες, αυτοί του είπαν ότι θέλουν να παίξουν και προτίθενται να μείνουν ακόμη και δυο μήνες απλήρωτοι, προκειμένου ο Μιχάλης Χατζηνικήτας να δώσει τα χρήματα εκείνα στην ΕΠΟ για τις διαδικασίες της έφεσης. Ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας φεύγοντας, δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις για την τελική απόφαση αλλά σίγουρα η τοποθέτηση των παικτών και των φίλων της ομάδας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση που θα πάρει η διοίκηση του Ιάλυσου.

Δείτε σε βίντεο τους φίλους του Ιάλυσου να φωνάζουν συνθήματα έξω από το γραφείο που ήταν συγκεντρωμένα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Συνθήματα υπέρ του Ιάλυσου και της διοίκησης Χατζηνικήτα και κατά της Ε.Π.Σ.Δ.

{youtube}QaBj-gMTFCM{/youtube}

{youtube}LsOj5-Rm-H0{/youtube}

{youtube}vfhG0tk87go{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filathlos
Filathlos
12 years ago

Nai tha ton peisoune 10 pitsirikia pou mazeutikan ekei Kai vrizoun Pali.siko Kai fyge file mou mixali na vreis tin iremia sou..peigene na analaveis tin omada tis kardias sou..ekei sygoura tha fanei to ergo sou..

papakinos
papakinos
12 years ago

re pigente na asxolithite me tis omades ti sas noiazei ti tha kanoume emeis!!vgalte tin xoli sas allou exete katantisei aidia milate milate allou oute pou kserete ti ginete!!

30city
30city
12 years ago

filathle pigene kane kamia alli douleia agori mou….oloi auto thelete na analavei tin rodo….alla den tha sas kanei to xatiri

ialysos
ialysos
12 years ago

ayrio tha dite ti tha gini

ialysos
ialysos
12 years ago

ti simeni ialysos