Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βρήκε ρυθμό ο Ιάλυσος

Βρήκε ρυθμό ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο ΓΑΣ Ιάλυσος.

Οι “ερυθροκίτρινοι” πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη (τρίτη στη σειρά) και πλεόν βρίσκονται στους είκοσι βαθμούς, τέσσερις μακρία από την κορυφή. Ο Ιάλυσος με την έλευση του Θανάση Τερζή στον πάγκο του παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένος (προς το καλύτερο) κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό την διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός έχει φέρει ηρεμία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και αυτό μεταφράζεται με νίκες στον αγωνιστικό χώρο. Οι “τοξοβόλοι” μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες (Διαγόρας εντός, Πέλοπας Κιάτου εκτός και Κερατσίνι εντός) γεγονός που τους φέρνει εβδομάδα με την εβδομάδα κοντά στην πρώτη θέση. Στόχος του Ιάλυσου είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα τρίποντα, αρχή γενομένης από το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ρόδο. Η προετοιμασία του Ιάλυσου για το παιχνίδι με τα “ελάφια” θα ξεκινήσει από αύριο, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί χαλάρωμα.

Έχει κύπελλο την Τετάρτη

Πριν από την αναμέτρηση με τον Α.Σ. Ρόδος, ο Ιάλυσος έχει να αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη την ομάδα του Διαγόρα Βατίου για την τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομίδειο και θα ξεκινήσει στις (14:30). Στο παιχνιδί με τους “κυανέρυθρους” της Νότιας Ρόδου θα αγωνιστούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αλλά και παίκτες που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα πραγματοποιήσει και το ντεπούτο του με τα “ερυθροκίτρινα” και ο Γάλλος επιθετικός Στεφάν Λεματαγιέ, ώστε να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών

Πέρα από τα αγωνιστικά στον Ιάλυσο κινούνται για την ενίσχυχη και του ρόστερ με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές ακόμα. Οι “ερυθροκίτρινοι” μετά το “ναυάγιο” στην υπόθεση του Παντελή Αθανασίου, αναζητούν έναν ποδοσφαιστη με τα ίδια χαρακτηριστικά ώστε να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Επίσης στόχος των ανθρώπων του Ιάλυσου είναι η απόκτηση και ενός ικανότατου επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. Εξελίξεις και για τις δύο υποθέσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments