Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Σ. Ρόδος

Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Σ. Ρόδος

0
Dodekanisos

Χαμόγελα στο στρατόπεδο της Ρόδου για την άνετη επικράτηση επί του Πανασπροπυργιακού. Παίζει με Ιάλυσο ο Ταβάρες.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος τόσο για το σκορ, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανασπροπυργιακό. Τα “ελάφια” παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν με το “καλημέρα” της αναμέτρησης πως θέλουν πάση θυσία τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο χθεσινό παιχνίδι η Ρόδος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, πέτυχε τρια γκολ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο. Πλέον το παιχνίδι με τον Πανασπροπυργιακό περνάει στο παρελθόν. Τα “ελάφια” έχουν μπρστά τους το πολύ μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, στο οποίο σημαντικό ρόλο θα παίξει το πάθος και η δύναμη. Η Ρόδος βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή και στο παιχνίδι με τους “ερυθροκίτρινους” μπαίνει στην μέση το “πρέπει” της νίκης, καθώς το πρωτάθλημα είναι μικρό και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν κάθε εβδομάδα που περνάει. Στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο αναμένεται να πραγματοποιήσει και το ντεπούτο του με την πράσινη φανέλα ο Φάμπιο Ταβάρες. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετεγγράφηκε στη ομάδα στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να γίνει κόντρα στους “τοξοβόλους”.

Άρεσαν οι νέοι

Την παράσταση στο παιχνίδι της Ρόδου κόντρα στον Πανασπροπυργιακό, έκλεψαν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Στέλιο Νάκκα και Γιώργο Μυλωνά, οι οποίοι ήταν πολύ θετικοί και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Ο Νάκκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (είχε σκοράρει και στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Εθνικό Πειραιώς) και έδειξε πως έχει πολύ καλή επαφή με το γκολ. Από την άλλη πλευρά ο νεαρός Γιώργος Μυλωνάς πήρε φανέλα βασικού από τον Τίμο Καβακά και έδειξε από πολύ νωρίς πως πρόκειται για έναν αρκετά χαρισματικό παίκτη που με τις προσωπικές του ενέργειες μπορεί να δώσει γκολ και θέαμα στο παιχνίδι της Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments