Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βρήκα τον ποδοσφαιρικό μου εαυτό στο Διαγόρα Βατίου»

«Βρήκα τον ποδοσφαιρικό μου εαυτό στο Διαγόρα Βατίου»

0
Dodekanisos

Πανέτοιμος για να βοηθήσει για άλλη μια χρονιά την ομάδα του Διαγόρα Βατίου δηλώνει ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μόσχος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της νότιας Ρόδου.
Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο news12 λέει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και αναγνωρίζει την αγάπη και την στήριξη της ομάδας στο πρόσωπο του, πράγμα που τον οδήγησε στο να βρει τον ποδοσφαιρικό του εαυτό όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε:

«Αυτό που με έκανε να δεχθώ να παραμείνω στον Διαγόρα Βατίου είναι η αγάπη και η πίστη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της. Νιώθω πολύ καλά στον Διαγόρα Βατίου. Είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, η ομάδα αυτή με έκανε να βρω και πάλι τον εαυτό μου ποδοσφαιρικά. Όλοι αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που με έκαναν να μην την αφήσω και να συνεχίζω να αγωνίζομαι γι’ αυτήν»

Στην συνέχεια ό νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους για την νέα χρονιά λέγοντας ότι:
«Μεγάλος προσωπικός στόχος είναι να βελτιώσω και άλλο την απόδοση μου. Θεωρώ ότι περιμένουν από εμένα πολλά πράγματα οπότε νιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα με πολλές απαιτήσεις και πρέπει να είμαι σε εγρήγορση»

Ενώ τέλος δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το ποιοι είναι οι στόχοι του Διαγόρα Βατίου για του χρόνου, θεωρώντας όμβς ότι πρόκειται για άλλη μια χρονιά να γίνει ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα:
« Είναι κάτι που θα φανούν στην πορεία. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε γι’ αυτούς. Ανεξάρτητα πάντως από τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα έχει ανταγωνισμό. Απαιτείται σκληρή δουλειά και προσήλωση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments