Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Βράζουν» για Παπαγιαννίδη!

«Βράζουν» για Παπαγιαννίδη!

6
papagiannidis manolis
Dodekanisos

«Καζάνι που βράζει» με αφορμή τη διαιτησία του Μανώλη Παπαγιαννίδη στο παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αρχίπολη ( 1 – 1) θυμίζει ο Ηρακλής Λάρδου! Η ομάδα της νότιας Ρόδου έχει φοβερά παράπονα για αρκετές από τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να βγάλει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Οι Λαρδιακοί που δέχθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες «φωνάζουν» για την καθυστέρηση που κράτησε ο διαιτητής στο τέλος του αγώνα την οποία θεωρούν άκρως υπερβολική καθώς και για το ότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο Καλοπήτας, και ο Στέφανος Ευαγγελίδης μετά το τέλος του αγώνα για εξύβριση. Επίσης στο 98′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Καφάλας. Στην περίπτωση του Ευαγγελίδη που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας αναμένεται να δεχθεί “καμπάνα” καθώς ήταν και αρχηγός. Οι Λαρδιακοί διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την αποβολή καθώς θεωρούν ότι ήταν άδικη και ότι ο παίκτης τους “στοχοποιήθηκε” ενόψει και της συνέχειας των play off. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 30’ με πλασέ του Μαρκόπουλου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με πρωταγωνιστές τους Γιώργου (32’) και Στεργιόπουλο (44’). Ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 60’ με προβολή του Γιάννη Ευαγγελίδη. Στο 85’ ο Εθνικός είχε και άλλο δοκάρι (οριζόντιο) μετά από σουτ του Μαρκόπουλου.
Φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Μανώλη Παπαγιαννίδη έχουν οι φιλοξενούμενοι. «Βοηθοί» του ήταν οι Κασιώτης και Στεφανάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕθΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Τσακίρης, Πάλλας, Λυριστής, Γιαννιού, Γιώργου (65’ Παπανθύμου), Μπαϊρακτάρης (60’ Καλούδης), Μπεγκάσι (85’ Αλευρόπουλος), Μαρκόπουλος, Στεργιόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Καμμάς Αργ., Καμμάς Μιχ., Διακοβασιλείου, Νικολής, Παπαϊωάννου (90’ Ευαγγελίδης Στ.Ν.), Καφάλας, Χαρίτος (30’ λ.τ. Φάκκας, 75’ Μουστάκας), Ευαγγελίδης Ι., Καλανδράνης, Ευαγγελίδης Στ.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
danny
danny
10 years ago

KAKOS ETHNIKOS..PAROLA AUTA EIXE 3 DOKARIA..O IRAKLIS ISOFARIZEI ME FAOUL STO OPOIO O DIAITITIS DEIXNEI OTI O PAIKTIS PIRE MPALA KAI O VOITHOS UPODIKNEIEI FAOUL.OSON AFORA TIS KOKKINES OLOS O KOSMOS EIDE OTI OLOI OI TOU IRAKLI EPESAN PANW STON DIAITITI..PAIKTES,PROPONITIS,PARAGONTES..AUTA TA OLIGA.OPOIOS KATALAVE KATALAVE

Στεργος
Στεργος
10 years ago

Ρε φιλε Ντανι μας κοροιδευεις αυτο το οποιο συναιβει σημερα στο Γηπεδο της Αρχιπολης ηταν η απολυτη εξευτελιση του Ποδοσφαιρου και μιλας για μια φαση τωρα που εγινε με τον Ηρακλη. Ντροπη σας ρε ολος ο κοσμος σημερα ειδε τι συναιβει στο γηπεδο και εκρεινε αναλογως .Εδωσε μεγαλη προσπαθεια ο Κ.Παπαγιανιδης για να νικησει η Αρχιπολη αλλα δεν τα καταφερε.Πολλα συγχαρητηρια ετσι θα παει το Ποδοσφαιρο μπροστα με κατι τετοιυς!

danny
danny
10 years ago

nai alla auti i fasi file kathorise to apotelesma giati me auti tin fasi isofarise o iraklis.telos pantwn..den tha erthw se antiparathesi me kanenan.emeis den exoume tipota me to swmateio tou irakli oute me kanenan allo.kalo vradu

ekarol
ekarol
10 years ago

εγκληματική συμμορία διοικεί το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και ακόμα είναι η αρχή

Στεργος
Στεργος
10 years ago

Δεν ηταν μονο αυτη η φαση που καθορισε το παιχνιδι για το πεναλτη που δεν εδωσε ο Παπαγιαννιδης τι εχεις να πεις, για τα 10 λεπτα καθυστερηση τι εχεις να πεις ? Και πολλα αλλα που δεν χρειαζεται να τα αναφερω γιατι θα τα διαβασουμε συντομα στις εφημεριδες και παλι ντροπη! Καταστρεψατε μια ομαδα απο το πρωτο της παιχνιδι συγχαρητηρια και παλι πολλα μπραβο και ελπιζω να συνεχισεται ετσι !

ialisos city
ialisos city
10 years ago

skatofares kai oi 2…….makria apo to alfa topiko!!!!