Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βολές» κατά ΕΠΣΔ και Πειθαρχικής

«Βολές» κατά ΕΠΣΔ και Πειθαρχικής

1
foivos_aera_fasi
Dodekanisos

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΔ και της Πειθαρχικής Επιτροπής εξέδωσε η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
Αξιότιμοι κύριοι ο Α.Σ Α.Ε.Ρ.Α κατέθεσε όπως όλοι γνωρίζετε στις 15/1/2013 αναφορά περιγράφοντας εμπεριστατωμένα όλα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα μεταξύ μας παιχνίδια Α.Ε.Ρ.Α-Φοίβου, καθώς και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Στην συνέχεια η ΕΠΣΔ αποφάσισε ομόφωνα την μεταπομπή της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή για άμεση εξέταση και λήψη απόφασης, κρίνοντας ως βάσιμες τις καταγγελίες μας.

Μας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη και απορία το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή κωλυσιεργεί επικίνδυνα και αρνείται έντεχνα και πεισματικά να προχωρήσει στην εξέταση της υπόθεσης με βάση την αναφορά μας όπως είναι άλλωστε υποχρεωμένη να πράξει επιτελώντας τον θεσμικό της ρόλο.

Η διοίκηση του Α.Σ ΑΕΡΑ λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω στάση αλλά και την κρισιμότητα που θα έχει η απόφαση αυτή για την συνέχιση του πρωταθλήματος, αποφάσισε τα παρακάτω:

– Η μέχρι στιγμής αρνητική στάση της πειθαρχικής επιτροπής να εκτελέσει την απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣΔ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αφού στην ουσία ρίχνει την αναφορά μας στον καλάθι των αχρήστων, δημιουργώντας έτσι μεγάλο ηθικό και διαδικαστικό θέμα.

– Επειδή το Α.Σ Α.Ε.Ρ.Α έχει έννομο συμφέρον από την άμεσα εξέταση της υπόθεσης

– Επειδή η ισονομία και το Fair Play καταστρατηγούνται

– Επειδή δεν νοείται να διατηρείτε αυτή η εκκρεμότητα ενόψει του επικείμενου αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Φοίβου και του ΑΕΡΑ στο γήπεδο της Κρεμαστής.

– Επειδή τίθεται σοβαρό θέμα με την απειθαρχία συμμόρφωσης της πειθαρχικής επιτροπής με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣΔ.

– Ο ΑΕΡΑ δηλώσει ότι:

Α) Αιτούμαστε την αναβολή του αγώνα της Κυριακής με τον Φοίβο, έως ότου εξεταστεί η αναφορά μας

Β) Δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την εδώ παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ, κυρίου Σαρρή και του Προέδρου της ΚΕΔ κυρίου Μπριάκου για την εγκληματική εις βάρος μας διαιτησία του κυρίου Σιδηρόπουλου στον αγώνα Κυπέλλου, Φοίβου-ΑΕΡΑ.

Γ) Εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωση κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στον Προέδρο της ΕΠΟ κύριο Σαρρή ως ενδείξη διαμαρτυρίας για όλα τα παραπάνω που περιγράφουμε αν μέχρι τότε η ΕΠΣΔ και η πειθαρχική επιτροπή δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους για την προάσπιση της καλής και δίκαιης διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Αντώνογλου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
χαχαχα
χαχαχα
11 years ago

axaxaxaxaxaxa exoun plaka to poso fovounte