“Βολές” Χίλαρι κατά Πούτιν, “μπορεί να παρέμβει ακόμα και στις εκλογές!”

0
Dodekanisos

«Βολές» κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε η Χίλαρι Κλίντον μέσω συνέντευξης της στο PBS. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Νομίζω ότι ο Πούτιν δεν είναι μόνο ενθουσιασμένος από τη διαφωνία για το αν και πόσο πρέπει να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την Ουκρανία. Νομίζω ότι την τροφοδοτεί επίσης. Είναι μια μεγάλη προτεραιότητα για αυτόν στην εκτέλεση του ρόλου του. Έτσι, όταν βλέπω ανθρώπους να παπαγαλίζουν ρωσικά επιχειρήματα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Russia Today ή σε μια ομιλία ενός Ρώσου αξιωματούχου, λέω ότι ένα σημαντικό σημείο για τον Πούτιν».

Πριν μερικές ημέρες, σε μια άλλη συνέντευξη της που μεταδόθηκε στο MSNBC, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προειδοποίησε για πιθανή ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές του 2024. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το έχει ήδη κάνει, παρά τα όσα αρνούνται. Οι Ρώσοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παρέμβουν πολύ καλά. Και αν ο Πούτιν έχει την ευκαιρία, θα το κάνει ξανά», ισχυρίστηκε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments