Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Βόλεϊ: Ο Κουνάκης στο Ροδίων Άθλησις!

Βόλεϊ: Ο Κουνάκης στο Ροδίων Άθλησις!

1
kounakis rodion
Dodekanisos

O Παναγιώτης Κουνάκης θα είναι ο νέος επικεφαλής της ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Ο σύλλογος προσπαθεί να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της συμμετοχής στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κάνοντας πράξη την φράση «όλοι έχουμε θέση στην Α2», το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Κουνάκη στην διοίκηση της ομάδας βόλεϊ. Με τον ερχομό του κ. Κουνάκη δημιουργείται μια ομάδα υποστήριξης και ανάπτυξης του τμήματος βόλεϊ αναλαμβάνοντας ο ίδιος την θέση του επικεφαλή της ομάδος (Support Leader), καθώς επίσης και του βασικού εκπροσώπου της ομάδας βόλεϊ τόσο στις συνελεύσεις της Ε.Ο.Π.Ε στη Αθήνα όσο και στις τοπικές υποχρεώσεις ελαφρύνοντας τον πρόεδρο κ. Κυριακούλη από το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά του. Η στελέχωση της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ με άτομα όπως ο κ. Κουνάκης, τα οποία έχουν αθλητικές γνώσεις και φρέσκες ιδέες για την προώθηση και προβολή του ροδίτικου βόλεϊ και κατ’ επέκταση του αθλητισμού, ανοίγει τον δρόμο σε αρκετούς που εξέφρασαν την επιθυμία να ενταχθούν στην διοίκηση και να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Τον καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε παρόμοιες περιπτώσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zoran
zoran
9 years ago

Άσχετος από βόλεϊ, αλλά φρέσκος στην περιφέρεια.
Όλο και κάτι θα τσιμπήσει το Ρ.Α.

Οι παράγοντες τρελαίνονται επειδή δεν ξέρουν και πολλά από βόλεϊ και κάθε χρόνο αρχίζουν από την αρχή. Δεν μπορεί να έχεις μια εταιρεία και τη μία χρονιά να παράγεις κομπιούτερ, την επομένη λουκάνικα και την τρίτη κι εγώ δεν ξέρω τι.
Ζόραν Γκάετς