Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Βόλει: Έτοιμοι για σερβίς

Βόλει: Έτοιμοι για σερβίς

0
volei_sinedriasi
Dodekanisos
Την Τρίτη το απόγευμα στην αίθουσα Εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο Ρόδου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των σωματείων της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης (ΤΕ. ΕΟΠΕ) Δωδεκανήσου. Εκτός του ΔΣ της ΤΕ και των σωματείων κλήθηκαν και παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του βόλεϊ. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του ΔΣ της Τοπικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Μοσκιού ό οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη συνάντηση που είχαν, πριν λίγες ημέρες, οι πρόεδροι Τοπικών Επιτροπών και Ενώσεων βόλεϊ με την διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)  την οικονομική κατάσταση της ΤΕ  για την Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων  που εκδόθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ. τις προτάσεις της ΤΕ για τη διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων και για τις επαφές που έχουν γίνει από το προεδρείο της Τοπικής Επιτροπής  ώστε τα πρωταθλήματα να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΤΕ κ. Παναγιώτης Πανιέρας ο οποίος τόνισε την ηθική υποχρέωση όλων να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και πως κάτι διαφορετικό θα σήμαινε το τέλος του αθλήματος στη περιοχή μας. Ακολούθησαν τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Διαιτητών, των Σωματείων, αθλητών και προπονητών. Μετά από έναν εποικοδομητικό διάλογο που δεν έλειψαν και οι διαφωνίες αλλά πάντα κάτω από τη δεδομένη διάθεση όλων να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Οι διαιτητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα αποζημιώνονται από τα Σωματεία (σύμφωνα Συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη) ενώ τα υπόλοιπα έξοδα διαιτητών και σωματείων (εκτός της διατροφής) θα καλύπτονται από την ΤΕ ΕΟΠΕ.
Το πρόγραμμα αγώνων να εκδοθεί πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων με ορισμένες τις ημερομηνίες των αγωνιστικών ημερών και θα υπάρξει συγκεκριμένη και διαφανή διαδικασία στις αναβολές των αγώνων.
Η κλήρωση στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου.

Τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα να ξεκινήσουν στις 26 Νοεμβρίου ενώ η πρεμιέρα σε άνδρες και γυναίκες ορίστηκε για τις 20 Νοεμβρίου.

Κλίνοντας τη συνεδρίαση ο κ. Μοσκιού αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους στη Συνέλευση  δήλωσε πως θα υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις, ότι η ΤΕ είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση που θα ωφελούσε το άθλημα και ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τουρνουά κορασίδων για την ερχόμενη Κυριακή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments