Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Βελτιωμένα τα “ελάφια”

Βελτιωμένα τα “ελάφια”

0
rodos_filiko_me_ialiso
Dodekanisos
Μπορεί οι δύο ομάδες Ρόδος και Αναγέννηση/ Ιάλυσος να παίζουν σε διαφορετική κατηγορία , παρ΄όλα αυτά οι διαφορές μεταξύ τους δεν ήταν εμφανείς, άσχετα από το τελικό 2-0…Η Αναγέννηση /Ιάλυσος αν και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική με εξαίρεση μια δυο φάσεις στην αρχή του παιχνιδιού. Από την άλλη η Ρόδος έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά , και προς το τέλος του α’ ημιχρόνου κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των Τριαντενών και να ανοίξει λογαριασμούς μαζί τους για το υπόλοιπο του αγώνα. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ. Ο προπονητής των φιλοξενουμενων Μιχάλης Μαντικός ανακάτεψε την τράπουλα και “έριξε ” στο παιχνίδι τον Μπιγκό ενισχύοντας έτσι την αριστερή πτέρυγα από όπου ξεκινούσαν όλες οι επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδος, χωρίς ωστόσο ούτε με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Αυτή την χλιαρότητα εκμεταλλεύτηκαν τα “ελάφια” για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους που από κει και πέρα περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή,με τον τεχνικό Σάββα Ορφανίδη να αντικαθιστά τους έμπειρους ποδοσφαιριστές με νεαρούς δίνοντας τους  λίγο χρόνο συμμετοχής. Πάντως στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης οι Τριαντενοί έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί αλλά δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ, με τον α’ βοηθό Κοσκινά να τους εκνευρίζει “κόβοντας” τους κάθε επιθετική πρωτοβουλία ως οφσάιντ

Φάσεις/ γκολ
14′ Ο Αλήογλού εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
35′ Μετά από κόρνερ του Φράγκου από δεξιά, ο Πελέκης την 1η κεφαλιά και ο Πατούχος με 2η κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό ανοίγοντας το σκορ 1-0.
37′ Ο Σπάρταλης έβγαλε σέντρα απέναντι στον Στεργιόπουλο που δεν έπιασε το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
45′ Στην αγκαλιά του Κεφάλα κατέληξε το δυνατό σουτ του Πελέκη έξω από την περιοχή.
70′ Μετά από σέντρα του Γαϊτάνου, ο Σπάρταλης από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αρχοντάκη.
81′ Ο Φράγκος βρέθηκε απέναντι στον Ερνικιολη και αφού το ξεγέλασε πλάσαρε στην δεξιά γωνία του διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του, 2-0.
87′ Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το διαγώνιο σουτ του Σπάρταλη μετά από πάσα του Γαϊτάνου.
90′ Mε υπερένταση απόκρουσε ο Ερνίκιολης το σουτ του Χατζηπαυλή , μετά από πάσα του Καλημέρη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Κοσκινά και Ροδίτη.

Ρόδος: Αρχοντάκης, Σώτα(75′ Γκινής),Δανάς (84′ Μάντσε), Ορφανίδης(46′ Καταπόδης), Καρπαθάκης(65′ Κιλασίν), Πελέκης(84′ Νίκανδρος), Καντιμοίρης(84′ Γεωργάς), Παπαδόπουλος(84′ Καλημέρης), Φράγκος(84′ Χατζηπαυλής), Θαμνόπουλος, Πατούχος.

Αναγέννηση/ Ιάλυσος: Κεφάλας (80′ Ερνίκιολης), Κρομμύδας, Πιτσουρδάκης(64′ Χατζημιχαήλ), Μαλλιάκας, Φωτεινής, Καρπαθάκης, Σπάρταλης, Αλήογλού, Στεργιόπουλος(46′ Μπιγκό), Αξιώτης, Παπαδόπουλος(61′ Ντεμκόλη).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments