Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Βγήκε» ντέρμπι στο κύπελλο!

«Βγήκε» ντέρμπι στο κύπελλο!

3
34
Dodekanisos

Η αναμέτρηση του Φοίβου με τον Διαγόρα είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και το συγκεκριμένο ζευγάρι που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως πρόωρος τελικός, είναι αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον της φάσης των «8». Ο Ιάλυσος θα περιμένει το παιχνίδι της ΑΕ Λέρου με τον ΠΑΟΚ Κω για να μάθει τον αντίπαλο του. Αναλυτικά, τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης (τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 4 Φεβρουαρίου) είναι τα εξής:
Φοίβος – Διαγόρας
Ιάλυσος – ΑΕ Λέρου ή ΠΑΟΚ Κω
Ρόδος – Ηρακλής Μαριτσών
Ευκλής – Δόξα Καρδάμαινας ή Αντίμαχος ή ΑΟ Δικαίου (η Δόξα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Αντίμαχος – ΑΟ Δικαίου και η ομάδα που θα νικήσει θα παίξει με τον Ιάλυσο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
notis
notis
9 years ago

kalws tous protathlitessssss gia na doume tora

xalara
xalara
9 years ago

….και θα ερθουμε…..και πολλοι θα ειμαστε….και μαζι θα κατσουμε….και μαζι θα τα πιουμε…..και ολα καλα!!!χαλαρωσε!!!

filathlos
filathlos
9 years ago

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (XALARA) ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.αΛΛΟ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ .. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ… ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 20 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ κτλ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ 11 ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ…………….