Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βελιτζέλος: «Είναι μια τεράστια νίκη»

Βελιτζέλος: «Είναι μια τεράστια νίκη»

0
Dodekanisos

«Τεράστια» χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Ιάλυσου ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος. Κάνοντας δηλώσεις στο news12 τόνισε τα εξής:
«Είναι μια τεράστια νίκη, κυρίως βαθμολογικής σημασίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια στον Ιάλυσο για την παρουσία του στο παιχνίδι και για την μέχρι τώρα βαθμολογική του συγκομιδή. Είναι πολύ σημαντικό που δυο ομάδες της Ρόδου βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος»>

Ο κ. Βελιτζέλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Όσον αφορά το παιχνίδι, μπήκαμε λίγο καλύτερα από τον αντίπαλο και προηγηθήκαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ. Ήταν κάτι που το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Από εκεί και πέρα, ο αντίπαλος κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο από δική μας αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση, πράγμα που πρέπει να το δούμε και να μην το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα. Ήρθε σχετικά γρήγορα το 0 – 2 και από εκεί και πέρα υπήρξε αμυντικός προσανατολισμός γιατί η αλήθεια είναι ότι επιθετικά δεν ήμασταν πολύ καλοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Εσκεμμένα πήγαμε σε αμυντικό προσανατολισμό για να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και να φθάσουμε στην πολύ μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες. Τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο γιατί δεν έχουν σταματήσει ποτέ από την ημέρα που ξεκινήσαμε την προσπάθεια να βελτιώνονται, να αντιπαρέρχονται σε όλες τις αντιξοότητες και να δικαιώνονται πλέον μέσω των αποτελεσμάτων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments