Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βάζουμε γερές βάσεις!»

«Βάζουμε γερές βάσεις!»

6
diakidis nikos2
Dodekanisos

Πανέτοιμοι να …χτίσουν την ομάδα σε γερά θεμέλια με γνώμονα το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι οι διοικούντες του ΑΣ Ρόδος. Με μπροστάρη το νέο πρόεδρο Νίκο Διακίδη, οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να φτιάξουν μια ομάδα που θα έχει έντονο το Δωδεκανησιακό στοιχείο και θα κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ήδη τα πρώτα δείγμα γραφής φαίνονται, ολοένα και περισσότερο από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου έως και τώρα. Μιλώντας για το μεγάλο εγχείρημα, ο Νίκος Διακίδης είπε:

«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Η φιλοσοφία μας και η πολιτική που ακολουθούμε είναι εντελώς διαφορετική με τις προηγούμενες διοικήσεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σπαταλήσουμε χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να κάνουμε μπαλώματα. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε γερές βάσεις με υγεία και όραμα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να αντιπροσωπεύει την ιδέα της Ρόδου όπως την ξέρει όλος ο κόσμος. Ο σύλλογος έχει μπει σε καθεστώς πλήρους αναδιοργάνωσης και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους».
Η νέα διοίκηση δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο έμψυχο δυναμικό, το οποίο είναι αναμφίβολα το βασικότερο κομμάτι για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Ο Νίκος Διακίδης λέει: «Θέλουμε να αγωνίζονται παιδιά που να αγαπάνε και τον τόπο μας και την ομάδα. Δεν θέλουμε τυχοδιώκτες και γυρολόγους παίκτες. Θέλουμε παιδιά που να ξέρουν την ιστορία του συλλόγου και να θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που κάνουμε για να αναβάθμιση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».
Το νέο δ.σ. της Ρόδου είναι κάθετα αντίθετο με τα υπέρογκα πολλές φορές ποσά που ξοδεύονται στο μετεγγραφικό παζάρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξοδευτούν κάποια χρήματα όμως αυτό, θα γίνει βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου και σίγουρα όχι αλόγιστα. Ακολουθείται δηλαδή ένα μοντέλο τύπου ΑΕΚ, όπου ο καθένας πληρώνεται με αυτό που πραγματικά αξίζει σύμφωνα και με την δουλειά που κάνει…
«Θεωρούμε σκανδαλώδες να ακούμε αυτή την εποχή για μετεγγραφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο τοπικό, ενώ ο κόσμος πεινάει. Η Ρόδος δεν πρόκειται να μπει σε αυτές τις διαδικασίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαστε τσιγκούνηδες και δεν θα ξοδέψουμε λεφτά. Τα χρήματα της ομάδας θα δοθούν εκεί που πραγματικά θα πιάσουν τόπο. Εκεί που θεωρούμε ότι υπάρχει μέλλον. Δεν ζούμε σε μικρόκοσμο. Όλοι οι παράγοντες της Ρόδου δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στο νησί και ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας. Θέλουμε να παράγουμε έργο για τον τόπο μας, μέσα από αυτό που αγαπάμε, το ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που βάζει συγκεκριμένη διοίκηση προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες, ο κ. Διακίδης απάντησε:
«Για φέτος δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Σιγά σιγά θέλουμε να επενδύουμε στο όνομα της Ρόδου για να το επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Αυτό δεν θα το επιτύχουμε κάνοντας επιλογές εντυπωσιασμού. Από το προσεχές καλοκαίρι ο πήχης θα μπει πιο ψηλά. Μπορώ να πω από τώρα ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο στόχος μας θα είναι πρωταγωνιστικός. Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη διετία η Ρόδος θα μπορεί να είναι ξανά σε Εθνική κατηγορία».
«Άνοιγμα» στους παλαιμάχους
Η νέα διοίκηση της Ρόδου θέλει να φέρει κοντά στην ομάδα και τους παλαίμαχους της. Τους παίκτες που έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν στιγμές δόξας στο σωματείο. Όπως λέει και ο Νίκος Διακίδης, «τους θέλουμε να έρθουν δίπλα μας για να μας συμβουλεύουν αν χρειαστεί. Θεωρούμε όμως πολύ βασικό να έρθουν κοντά στους παίκτες για να τους μεταφέρουν τις στιγμές δόξας του παρελθόντος. Αυτό θα είναι πολύ εποικοδομητικό για τα παιδιά. Οι παλαίμαχοι μας θα πρέπει να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου».

Πηγή: www.dimokratiki.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
opou fusaei o anemos
opou fusaei o anemos
10 years ago

axaxxaxaxaxaxaaxax re diakidi ti mas les re axaxaxaxax ta idia kai ta idia tosa xronia.kai o proigoumenos ta idia elege gia ton proigoumeno kai o pio proigoumenos kai paei legontas..esy eidika eisai teleios asxetos apo athlitika kai o monos logos pou mpikes(opos prospathises na kaneis anepytixos ston diagora alla se piran xampari)einai na dikaiologiseis kapoia xiliades eyro apo tis epixeiriseis sou.ase loipon to opadiliki kai ta megala logia kryfodiagoriti..

O KAKOS
O KAKOS
10 years ago

DIAKIDI KALA TA LES ALLA ME POION PROPONITI THA GINEI AYTO? O KYPRIOS SKEFTETE MONO YHN PARTY TOU KAI EINAI KLEISMENOS STO KABOUKI TOU DEN EXEI KATHOLOY EPIKOINONIA ME MIKROUS KAI ME MEGALOUS ASTO LOIPON AYTO KAI DOSTE STA PAIDIA KANENA XARTZILIKI NA PERASOUN THN PROTOXRONIA TA YPOLOIPA POULATA ALLOU MPAS KAI PIASOUN TOPO

tsampikos
tsampikos
10 years ago

Βρε τι μου θυμιζει τι μου θυμίζει ..ίδιος ο Ντουρουτλής είναι τα ίδια έλεγε και αυτο το παλληκαρι μόνο που την κοπάνησε και αφησε την ομάδα γεματη χρεη με μια γαλοπουλα και ενα κρασί….Κ. Διακίδη θεωρω ότι θέλετε αλλα για να μπορέσετε πρέπει να δείξετε στον κόσμο της ομάδας ότι αυτα που λέτε δεν κρύβουν μια άλλη αλήθεια …οι παίκτες που έφυγαν ήταν εργαλεία καιμμην τους μειώνεται..όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια οπότε πείστε μας για τις προθέσεις σας…περιμένουμε απαντήσεις και όχι πολιτικές απαντήσεις γιατι οικονομικα μαραζώνουμε …ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ …παλιος φίλαθλος της κακιας σκάλας επί προεδρίας Παπαβασιλείου…669

kapoios diagoritis.
kapoios diagoritis.
10 years ago

pou eisai re megale KALISTE pou eisai?prosopika pistevo oti o kalyteros proedros-eksodioikitikos pou perase pote apo to dodekanisiako podosfairo eitan o kalistos.iksere ti eprepe na kanei gia mia omadakai to ekane eite plagios eite apo ton isio dromo alla pantote me gnomona to kalo tis omadas.EAN EMEIS STON DIAGORA EIXAME ENAN ENERGO KALISTO PISTEVO OTI THA EIMASTAN STIS ETHNIKES KATIGORIES XALARA,OXI GIA TO XRIMA TOU ALLA GIA TIN DOULEIA TOU STO PARASKINIO KAI GIA TIN ERGATIKOTITA TOU.GNOMI MOU MAGES.

PELOPONHSOU 22
PELOPONHSOU 22
10 years ago

kai allon pollon agapito prosopo o kalistos alla kai pano apo ola topikistis,kai as itan proedros stin megaliteri katara athlitikou periexomenou ever,tin elafina!!!!

lista kagart
lista kagart
10 years ago

diakidi ama mas peis posa evales fetos,kai ksepernane ta 5000 tha sou kanoume agalma stin palia polli konta ston maki xouvardades kai oi 2..re oust