Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Βάζει τον πήχη πολύ ψηλά

Βάζει τον πήχη πολύ ψηλά

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας είναι ο υποψήφιος νέος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του τον τομέα αυτό, στοχεύοντας να κάνει τη Ρόδο ως έναν προορισμό πολύ μεγάλων διοργανώσεων.

Ο κ. Καμπουράκης, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πάρα πολλές Ομοσπονδίες αλλά και εκπροσώπους μεγάλων διοργανώσεων, είναι πανέτοιμος να ανεβάσει πολλά επίπεδα στη Ρόδο και να την κάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο του Διεθνούς και του Παγκόσμιου ενδιαφέροντος πάρα πολύ συχνά και όχι μια ή δυο φορές το χρόνο.

Το ευαίσθητο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού είναι άλλωστε κάτι που τον απασχολεί πολύ έντονα και στο οποίο θέλει να επενδύσει πολύ σοβαρά. Άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ρόδος είναι ένας τόπος που έχει τη δυνατότητα να ανέβει πολλά επίπεδα και να γίνει ένας σημαντικός προορισμός για μεγάλες διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με το εξωτερικό και το επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ανοίξει την ατζέντα του και να αναφερθεί αναλυτικά στο ποιές είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments