Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθμός αισιοδοξίας για την ΑΕ Κω

Βαθμός αισιοδοξίας για την ΑΕ Κω

0
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό …ψυχολογίας “τσίμπησε” η ΑΕ Κως στο χθεσινό της παιχνίδι στα Κοσκινού και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Το τελικό 1 – 1 απέναντι στον Διγενή, μπορεί να διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, όμως ακόμα και έτσι μπορεί να της δώσει άλλη ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Και αυτό γιατί αφενός ο βαθμός κατακτήθηκε παίζοντας με δέκα παίκτες και αφετέρου επειδή ήταν ένας εκτός έδρας βαθμός.

Το 1 – 0 έκανε με κεφαλιά ο Διακάκης στο 40′ ενώ το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε ο Νίκας με αυτογκόλ στο 86′ σε μια πολύ άτυχη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κόττορος, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κώτης (73΄ Σκούμπρος), Μαΐλης, Χουτεσιώτης, Πατσιαούρας (89΄ Χατζηνικόλας), Γιουλβανίδης, Κετσές, Μικκιού, Γιαννακόπουλος (68΄ Νίκας), Διακάκης, Τσιπιζίδης
ΑΕ ΚΩΣ: Κονταντώνης, Νυστάζος (54΄ Κεφαλιανός Εμ.), Χιούσι, Πόποτας, Ηλιάδης, Ζαΐμι (58  Γκούτογλου), Φούκης, Κουρζής, Αρκούδας (76΄ Βασιλειάδης), Τογρού (66΄ Παπανικολάου), Κεφαλιανός Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments