Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για την ΑΕ Κατταβιάς

Βαθιά ανάσα για την ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Ένα πολύ σπουδαίο “διπλό” στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς καθώς επικράτησε με 5-1 του Νικαγόρα στην Κέφαλο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Νασόπουλος στο 23΄ με διαγώνιο πλασέ. Ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρος ο Μαντινάος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με τους “κιτρινόμαυρους” να βάζουν και τρίτο τέρμα και πάλι με τον Μαντινάο στο 61΄. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά σημείωσε και το 0-4 πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ ολοκληρώνοντας έτσι μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 72΄ ο Κοκκαλάκης με σουτ μείωσε σε 1-4 και το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Νασόπουλος στο 74΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τονίδης (Πατσιαούρας, Γιαμούζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος, Ατσαλάκης, Κοκκαλάκης Γ., Κοκκαλάκης Μ., Σπυράτος (46’ Διακογιάννης Λ.), Παπαβασιλείου, Στρατής, Μπίλλης Ι., Ζερβός Ν. (74’ Μπίλλης Ι.), Κρεμύδας (55’ Κορκής), Μπίλλης Χ. (46’ Φούσκας).

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κιλασίν Μ., Μαριεττάκης, Αυγέρης (76’ Τραγάκης), Σαλαμαστράκης, Μαντίναος (65’ Κιλασίν), Κούτσι, Πάπα (73’ Τοπάλ), Νασόπουλος, Ποζατζίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments