Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για τη Δόξα

Βαθιά ανάσα για τη Δόξα

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη που της δίνει το δικαίωμα να πάρει βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας πέτυχε στο γήπεδο της η Δόξα Ψίνθου η οποία επικράτησε του Νικαγόρα με 2 – 1. Ήταν η πρώτη νίκη για τους “βυσσινί” σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δεν ήταν μάλιστα εύκολη μιας και ο Νικαγόρας είχε το προβάδισμα στο σκορ για 78 ολόκληρα λεπτά.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου, αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους σε ότι έχει να κάνει με τον στόχο της παραμονής αν και σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα γι’ αυτούς.

Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ψίνθου, η Δόξα είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, ωστόσο ο Νικαγόρας ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί με σκόρερ τον Μπίλη στο 25′. Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι “βυσσινί” ανέβασαν κατά πολύ στροφές και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έτσι, στο 78′ έφθασαν στην ισοφάριση με τον Γ. Καρίκη και στο 86′ πέτυχαν την ανατροπή με τον Γ. Τσούλλο (2 – 1).

Η σύνθεση της Δόξας:
Κοντογιωργάκης, Τσούλλος Γ., Κωστομοίρης, Μήτρου, Τσοπάνογλου, Λεωνίδας, Μπατέστας, Μάστορας (70′ Χάλαντας), Καρίκης, Πετράς (46′ Χρ. Ορφανός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments