Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για Ηρακλή!

Βαθιά ανάσα για Ηρακλή!

0
iraklis vati
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος κέρδισε σήμερα στο γήπεδο του τον Καλυμνιακό με 3 – 1. Με το παιχνίδι αυτό, έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και η ομάδα των Μαριτσών επέστρεψε στις νίκες και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους μιας και ο Καλυμνιακός προέβαλλε σθεναρή αντίσταση. Στο 40’ ο Γ. Καρίκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1 – 0) αλλά στο 43’ ο Κλειδαράς ισοφάρισε για τον Καλυμνιακό (1 – 1). Στην επανάληψη ο Ηρακλής κυριάρχησε και κατάφερε να πετύχει άλλα δυο τέρματα με τον Γ. Καρίκη και τον Στεφανάκη διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς, Τσούφιος, Λενιού, Λορέντζος, Κώτσος, Μπιλιάς, Κ. Παπακωνσταντής (62’ Φελεσάκης), Γ. Καρίκης (80’ Ε. Βασιλώττος), Κουλιμπαλί, Τσαλώλης (71’ Αγγελόπουλος), Στεφανάκης
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κοτσάνης (85’ Κασιώτης), Φράγκος, Καμπούρης (67’ Ζεμπιλάς), Κλειδαράς, Τσαγγάρης, Κάννης, Λελέκης, Μούστος (60’  Χουρδάς), Κανέλλης, Τρικοίλης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments