Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βάρος στην … «επιθετική άμυνα» (pics)

Βάρος στην … «επιθετική άμυνα» (pics)

0
Dodekanisos

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Θεοχάρη Νάτση

Πολλά τακτικά «κομμάτια» περιλάμβανε και η σημερινή προπόνηση του Διαγόρα η οποία έγινε το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης προσπαθεί σιγά σιγά να περάσει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του όσον αφορά το παιχνίδι που στον έναν της άξονα συνοψίζεται σε αυτό που λέμε «επιθετική άμυνα». Θέλει δηλαδή οι παίκτες του να πιέζουν για να πάρουν τη μπάλα γρήγορα και από εκεί και πέρα να αναπτυχθούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο. Είναι κάτι που θα «δουλευτεί» πάρα πολύ στις προπονήσεις της ομάδας. Από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στο πρόγραμμα με εξαίρεση τον Αντώνη Αθανασίου που για δεύτερη ημέρα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στην πλάτη του.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νάτση
Στο μεταξύ, σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, η διοίκηση του Διαγόρα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Θεοχάρη Νάτση. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεγασίας της με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Νάτση. Γεννημένος στην Τρίπολη στις 18 Ιουνίου του 1998, ο Νάτσης είναι παίκτης της μεσαίας γραμμής και χρησιμοποιεί τη μπάλα με τα δύο του πόδια. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (Κ20), για να μεταπηδήσει στην ανδρική ομάδα. Αργότερα, δόθηκε δανεικός στον Παναρκαδικό, ενώ έπαιξε και στην ΑΕ Σπάρτης.
-Η Διοίκηση της ΠΑΕ τον καλωσορίζει στη Ρόδο και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, ο προπονητής της ομάδας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης θα κάνει δηλώσεις στους ρεπόρτερ του Διαγόρα, με θέμα την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη του ιστορικού συλλόγου».

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments