Αρχική Εφηβικό U16: Ο Απόλλωνας νίκησε τους Πάνθηρες

U16: Ο Απόλλωνας νίκησε τους Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” στην περιοχή Τσαϊρι για το πρωτάθλημα U16, ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε με 3 – 2 των Πανθήρων. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Το σκορ άνοιξαν οι Πάνθηρες με σκόρερ τον Ζενελάϊ (1 – 0) που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πολύ συναρπαστικό. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε με πέναλτι του Λεονταρόπουλου (1 – 1). Ο Μπάκι έκανε στη συνέχεια το 2 – 1 αλλά ο Λεονταρόπουλος και πάλι ισοφάρισε (2 – 2). Το τελικό 2 – 3 διαμόρφωσε ο Κυρίλλο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Χονδρού (Καραγκιόζης, Στέφος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακοσταμάτης, Κουφός (41′ Πορτσέλης, 65′ Μπούζι), Πηλιουράς, Ελεζάϊ (60′ Πατρού), Μπάκι, Ντουμάζιος, Καρακούσης, Καψής, Διακογιάννης Παρασκευάς (72′ Σταματιάδης), Τόλη, Ζενελάϊ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Τσάκος, Μιαούλης, Κρούγκερ, Β. Καλλιγάς, Χαρίνος, Κασταμούλας, Νερατζάκης, Κυρίλλο, Στατιού, Λεονταρόπουλος, Κούκα (Έπαιξαν και οι Δούης, Α. Καλλιγάς, Πάσχος, Κιόττου, Σταυρής, Σαββιού)

φωτογραφίες: Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments