Αρχική Εφηβικό U16: “Διπλό” με Ζενελάϊ για τους Πάνθηρες

U16: “Διπλό” με Ζενελάϊ για τους Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Κ16 των Πανθήρων. Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικράτησε με 3 – 2 του Ευκλή Σορωνής στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο χάρηκαν και όσοι το παρακολούθησαν. Οι Πάνθηρες ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό. Στην επανάληψη, από επιλογή τους έπαιξαν πιο κλειστά, δίνοντας χώρο στον Ευκλή και βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν αρκετά μέτρα και έδειξαν να έχουν την υπεροχή στο διάστημα αυτό φθάνοντας μάλιστα και στην ισοφάριση, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη βρήκε τον τρόπο να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα και να πανηγυρίσει τελικά το “τρίποντο”.

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ ο Ντουμάζιος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά στο 25′ ο Αλεξίου με διαγώνιο σουτ έκανε το 1 – 1. Οι Πάνθηρες “χτύπησαν” ξανά πριν τελειώσει το ημίχρονο όταν ο Τόλη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 35′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ίδιο σχεδόν τρόπο στο 50′ με πρωταγωνιστή τον Πιπέρη (2 – 2) αλλά τελικά ο Ζενελάϊ με μια ωραία λόμπα έξω από την περιοχή στο 60′ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τάλιας, Κουφός, Μπιλιουράς, Καρακούσης, Κουζουγιόκ, Τόλη, Καψής, Διακογιάννης, Παρασκευάς, Ντουμάζιος, Μπούζι (Έπαιξαν και οι Σταματιάδης, Ζενελάϊ, Παπαδόπουλος και Ελεζάϊ)

Φωτογραφία: Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments