Αρχική Videos Τζανάκης:”Να μην ανησυχούν οι γονείς που δεν θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους”

Τζανάκης:”Να μην ανησυχούν οι γονείς που δεν θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους”

0

Ξεκάθαρος ότι η συντριπτική πλειονότητα των παιδιών ανοσοποιούνται με φυσικό και ελαφρύ τρόπο ήταν με δηλώσεις του σήμερα στον SKAI ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νίκος Τζάνακης. Μιλώντας για το θέμα αν τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν είπε:

«Να μην έχουν πρόβλημα οι γονείς που δεν θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Το παιδί τους θα ανοσοποιηθεί μέσα στο 2021 με φυσικό τρόπο. Αλλά θα επιλέξει ο ιός πως θα το ανοσοποιήσει. Θα το ανοσοποιήσει ελαφρά όπως γίνεται στην συντριπτική πλειονότητα; Ή θα το ανοσοποιήσει με βαρύ τρόπο; Οι γονείς πρέπει να σκεφτούν αυτό το ενδεχόμενο. Τα παιδιά που μπαίνουν στο νοσοκομείο ναι μεν δεν παρουσιάζουν τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι ενήλικες ή οι υπερήλικες. Όμως όλα έχουν μια βεβαρημένη εργαστηριακή εικόνα με βιοχημικές εξετάσεις που δείχνουν προσβολή σε πολλά οργανικά συστήματα».

Σε ερώτηση για το αν κινδυνεύουν τα παιδιά που δεν θα εμβολιαστούν απάντησε ως εξής:
«Σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ορισμένα παιδιά θα εμφανίσουν αυτό το σύνδρομο πολύ βαρύτερα και κάποια από αυτά θα δηλώσουν το υπερφλεγμωνώδες σύνδρομο που βλάπτει συγκεκριμένα όργανα και οργανικά συστήματα των παιδιών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments