Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Troizi: “Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!”

Troizi: “Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!”

0
Dodekanisos

Την απορία του για το γεγονός ότι απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου εξέφρασε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του SKY και στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη ο Marcello Troizi. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλώντας “σπαστά” Ελληνικά τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
“Με κάλεσε στο γραφείο του ο πρόεδρος και μου είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος και έτσι έληξε η συνεργασία μας. Δεν έχω καταλάβει τον λόγο, όμως σέβομαι την απόφαση του. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια και αποχώρησα. Φεύγω από τον Ιάλυσο με το κεφάλι ψηλά καθώς κάναμε μια μεγάλη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου που είναι ψηλά στη βαθμολογία όπως είναι η Βέροια”.

Ο κ. Troizi πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και πιστεύω ακόμα ότι ο Ιάλυσος μπορεί να σωθεί. Ήμουν αποφασισμένος να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επιτύχουμε τον σκοπό μας. Ήμουν επίσης έτοιμος να φέρω πέντε Βραζιλιάνους παίκτες για την επίτευξη του στόχου. Είχα πλάνο και σχέδιο στο μυαλό μου για να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα”

Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν αναφορικά με τις κακές σχέσεις που είχε με τους παίκτες, είπε:
“Δεν είχα κακές σχέσεις με τους παίκτες. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ούτε έχει συμβεί κάτι μεταξύ εμένα και του Σερτζίνιο. Στο παιχνίδι με τη Βέροια ήταν να ξεκινήσει βασικός. Ήταν στα πλάνα μου. Ξαφνικά μέσα στα αποδυτήρια νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο. Δεν γνωρίζω γιατί νευρίασε. Δεν έγινε κάτι μαζί μου πάντως. Από εκεί και πέρα είμαι λάτρης της πειθαρχίας και του σεβασμού. Υπήρχαν παίκτες που δεν μπήκαν ακόμα στο κλίμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά ήθελα να τους αλλάξω μυαλά και νοοτροπία. Το παλεύαμε. Δεν έδιωξα όμως κανέναν. Πως είναι δυνατόν να το κάνω με το μικρό ρόστερ που είχαμε; Στο παιχνίδι με τη Βέροια ήμασταν 13 όλοι και όλοι. Είναι δυνατόν να διώξω κάποιον παίκτη; Δεν υπήρχε αυτή η πολυτέλεια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments