Αρχική Αθλητικά νέα Τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα για τον Άρη

Τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα για τον Άρη

0
Dodekanisos

Μια εξαιρετική, για τον Άρη, εβδομάδα, ολοκληρώθηκε μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το μοναδικό γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημείωσε ο Μπρούνο Γκάμα στο 41ο λεπτό, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Super League.   

Ο Άρης εισήλθε με διάθεση να πιέσει και στο 7’  θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Ωστόσο ο Αντώνης Τσιφτσής σταμάτησε σε τετ α τετ τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στιγμές αργότερα, ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες, με την προβολή του Ρίτζις Κρέσπι να…  περνάει ξυστά από  το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντένις. Εν τέλει οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41′, όταν έπειτα από προσπάθεια των Ντάνιελ Μαντσίνι και Φακούντο Μπερτόγλιο, η μπάλα έφτασε στον Γκάμα που την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Φεντερίκο Άλβαρες.  

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Αστέρας με τον Άντριαν Ριέρα, ωστόσο έπειτα από τη χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να φτάνει τις τρεις σερί νίκες μετά από αυτές επί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ (3-1 στο κύπελλο). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από το θρίαμβο επί του Ατρόμητου (6-2).  

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26’ Σάκιτς), Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι (70’ Ιτούρμπε), Γκάμα (69’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Καμαρά (86’ Μάνος).   

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Πίτσου, Καρμόνα (78’ Ρουμπέν Γκαρσία), Μουνάφο (67’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα, Κρέσπι (86’ Κανελλόπουλος), Σονί (86’ Μπενίτο), Μπαράλες (67’ Αλί Μπαμπά). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments