Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γυναικείο ποδόσφαιρο: “Τρίποντο” για την LFC Ιάλυσος

Γυναικείο ποδόσφαιρο: “Τρίποντο” για την LFC Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Ακόμα μια σημαντική νίκη εκτός έδρας(0-1), σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Ιάλυσου, συνεχίζοντας την φανταστική της πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο πρόεδρος Μιχάλης Κρίγκος και τα μέλη του δ.σ, έχουν το όραμα και το όνειρο, η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία της χώρας μας. Βέβαια ο σκοπός και ο στόχος είναι η παραμονή στην Α΄ εθνική και όχι η άμεση επιστροφή στην Β΄ κατηγορία.

Ωστόσο εκείνο που επισημαίνουμε, είναι πως η διοίκηση, οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, χρειάζονται την βοήθεια όλων μας, για να φτάσουν στον στόχο που δεν είναι μακριά!
Το τόσο υποτιμημένο και υποβαθμισμένο γυναικείο ποδόσφαιρο από την Ε.Π.Ο., χρήζει ακόμη μεγαλύτερης υποστήριξης και πραγματικής βοήθειας, ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικό αλλά και η εθνική ομάδα να αποκτήσει μια διαφορετική δυναμική.

Η LFC IALYSOS, πέτυχε την 5η της νίκη με 1-0 απέναντι στην Ιάσων Ιλίου, με την σκόρερ του πρωταθλήματος Φωτεινή Ασημώνη να σημειώνει το γκολ της σπουδαίας εκτός έδρας επιτυχία.
Η ομάδα του νησιού μας μαζί με την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, όμως τα συναισθήματα θα αλλάξουν, όταν τα κορίτσια του Άκη Γεωργίου θα βρεθούν μόνα τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments