Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τρίποντο” βαθιά ανάσα για Ευαγόρα

“Τρίποντο” βαθιά ανάσα για Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη που του δίνει βαθιά ανάσα στη “μάχη” της παραμονής πέτυχε ο Ευαγόρας ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Κοσκινού της ΑΕ Αδελφοσύνης με 4 – 2. Το “τρίποντο” είναι πολύτιμο για την ομάδα του Κώστα Ζουρούδη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Ευαγόρας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους στα πρώτα 30 λεπτά διάστημα στο οποίο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα του τέρματα και ουσιαστικά έβαλε γερά τις βάσεις για να πάρει το πολύτιμο “τρίποντο”.

Η ΑΕ Αδελφοσύνη “ξύπνησε” στη συνέχεια και έπαιξε καλύτερα από τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας γκολ και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι. Δεν είχε όμως το απαιτούμενο μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην τελειώνει σωστά τις φάσεις. Από το 70′ μάλιστα και μετά, ο Ευαγόρας προσπάθησε να “χτυπήσει” στην κόντρα και κατάφερε στο 83′ να σημειώσει και ένα τέταρτο τέρμα με το οποίο “καθάρισε¨οριστικά το παιχνίδι.

Στο 8′ από μπαλιά του Γιαννακόπουλου ο Μανιάς έκανε το 1 – 0 και στο 18′ μετά από πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές έγινε το 2 – 0. Στο 29′ ο Πάνο με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Η ομάδα του Ηλία Λοίζου αντέδρασε και στο 32′ ο Αποστολόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3 – 1. Στο 37′ ο Πλαγγέντης ανατράπηκε από τον Δημητρίου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κυριακάκης αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι. Στο 72′ ήταν η σειρά του Χεκιμάϊ να “σημαδέψει” το δοκάρι (οριζόντιο) με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από αντεπίθεση και στο 83′ ο Γιαννακόπουλος με πλασέ έκανε το 4 – 1. Το τελικό 4 – 2 διαμόρφωσε o Λιούρας στο 89′.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Κουμέντος, Ζανέττος, Σταματούλας, Δημητρίου (65′ Αλαβέρας), Μπάκης, Αράπης, Πελαρδής, Γιαννακόπουλος, Μανιάς (70′ Πανηγύρης), Πάνο (82′ Λυκοπάντης), Σκούρας (46΄Χεκιμάϊ)
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Καβουκλής, Κυριακάκης (58′ Καβουκλής), ΑΠοστόλου, Λιούρας, Τσιριγώτης, Γουλίτσας, Μπουμπουλάκης, Χ. Εμίρογλου (72′ Εμίρογλου), Αποστολόπουλος, Πλαγγέντης, Γεωργιάδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments