Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρίποντο του Πολυβώτη στις Φάνες

Τρίποντο του Πολυβώτη στις Φάνες

0
Dodekanisos

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Πολυβώτης Νισύρου επικρατώντας με 1-2 τον Ακουσίλαο. Από πλευράς γηπεδούχων υπάρχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα 30′, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην συνέχεια.Στο 43′ ο Σφακιανός Ι. εκμεταλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Ακουσίλαου και με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Ο Ακουσίλαος δεν παράτησε το παιχνίδι και μπήκε πιο δυνατός στο δεύερο ημίχρονο. Στο 56′ ο Ατσίδης λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-1. Ο Πολυβώτης πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης λίγο πριν το τέλος. Στο 92′ ο Χατζηνικόλας Β. εκτέλεσε απευθείας φάουλ , το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Να σημειωθεί ότι ο Ακουσίλαος είχε πετύχει γκολ στο 85′ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτησία: Βλάχος Β., Δημητριάδης, Μπάρκας

Συνθέσεις:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ: Καρανικόλας, Κοκκάρης, Σαράντης Σ. , Χριστοδούλου, Κώστας, Αρφαράς(55’ Τζαβάρας), Κουτσουμπάρης, Σάββας(83’ Τσαλίκης), Μαργαρίτης(55’ Μπαλλής), Πανταζόπουλος, Ατσίδης
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ: Κετσές, Σακελλαρίου, Χατζηνικόλας Β. Κ. , Σφακιανός Ι. , Χατζηνικολάου, Πάπας(85’ Γερογιάννης), Χατζηνικόλας Β. Δ. , Σφακιανός Τ. , Καμπανής(82’ Κυροδήμος), Φωτείνης, Δερμιτζάκης(73’ Κάσδαγλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments