Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρίποντο παραμονής για τον Διαγόρα Β.

Τρίποντο παραμονής για τον Διαγόρα Β.

0
vati oloi
Dodekanisos

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Διαγόρας Βατίου κέρδισε με 3-2 τη Δόξα Καρδάμαινας εκτός έδρας παίρνοντας έτσι ένα σπουδαίο τρίποντο για την μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 9΄ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Χαρτοφύλλη με κοντινή κεφαλιά. Στο 16΄ οι γηπεδούχοι απάντησαν αφού με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πη έγινε το 1-1. Μάλιστα η Δόξα στο 25΄ είχε ευκαιρία να βάλει και άλλο γκολ ωστόσο ο Οικονόμου με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μαυρουδή. Λίγα λεπτά αργότερα οι Βατενοί κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζωάννου για το 1-2.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68΄ το σύνολο του Δημήτρη Χρυσόπουλου έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα με το πλασέ του Κουρζή. Τελικά το μεγάλο αυτό τρίποντο για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Πουλάι από κοντά που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στον αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τονίδης (Καραπιπέρης, Παρχαρίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Μαύρος, Κουρζής, Τάλλαρος , Χατζηναπαγιώτης, Λαμάι (55’ Παντελής), Κάτση (82’ Τσίκνης), Οικονόμου (37’ Μποϊλής), Κόκκαλης, Χατζηαντωνίου, Πης Γ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Μοσχής, Θεοδώρου, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος (70’ Χότζα), Ζωάννου, Βασιλειάδης (78’ Πουλάι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments