Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρίποντο μετά από καιρό

Τρίποντο μετά από καιρό

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής Μ. καθώς κέρδισε με 4-2 στην έδρα του την μαχητική Κατταβιά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Σχεδόν με την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής Κυρίτσης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον πρώτο βοηθό Μοσχάτο, ο οποίος ανέλαβε δράση με βοηθούς τον Σταυρούλια και τον Σάββα Λυριστή που βρέθηκε στο γήπεδο Μαριτσών.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ καλά και μόλις στο 12΄με σουτ του Λερογιάννη πέτυχαν το 1-0. Οι παίκτες του Κώστα Πάττα με συνέχεια στο παιχνίδι τους  έκαναν δύο τα τέρματα τους(2-0) στο 31΄ με πλασέ του Κούρου, ενώ ο Τσούφιος στο 42΄ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με πλασέ από κοντά έκανε το 3-0.

Μετά από τρία λεπτά(45΄) ο Κούρος με πλασέ σημείωσε το 4-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους και στο 55΄ από σέντρα του Μαντινάου, ο Λενιού στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα(4-1).

Οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή στο 59΄μείωσαν σε 4-2 με όμορφο γυριστό σουτ του Μήτρου και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για κάτι διαφορετικό. Η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων  συνεχίστηκε, πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε και υπήρξαν διαμαρτυρίες, όμως η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το ματς μέχρι το τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτησία Μοσχάτος-Σταρούλιας-Λυριστής

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σαββιδάκης, Λενιού, Ζάζας, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής(73΄Σιαμαντούρας), Αμπελάς(55΄Βασιλώττος Ε.), Κούρος(89΄Τσαλώλης), Λερογιάννης(83΄Βασιλώττος Χ.), Ανδρεόπουλος, Μπιλιάς.

Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Σιέχ, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Νασόπουλος, Ποζατζίδης(73΄Κιλασίν Κ.), Πάπα, Μήτρου, Μαντινάος(81΄ Ντούπης), Κούτσι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments