Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τριάρα»… και έτοιμος για το ντέρμπι

«Τριάρα»… και έτοιμος για το ντέρμπι

0
efklis3
Dodekanisos

Αποδίδοντας όσο καλύτερα μπορούσε στο πρώτο μέρος και «κλειδώνοντας» με τρία τέρματα τη νίκη ο Ευκλής πέρασε νικηφόρα (3-1) από τα Αφάντου απέναντι στην Αθλέτικο. Η νίκη ήταν μονόδρομος για την ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόυπουλου αλλά παράλληλα ήθελε και να μην κουραστεί ιδιαίτερα καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Τελικά τα κατάφερε και τα δύο, καθώς πέτυχε τα τρία τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων.
Το σκορ άνοιξε στο 16’ με σουτ του Λαθούρη το οποίο πρώτα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Γουργούλια (0-1). Δέκα λεπτά μετά (26’) ήταν η σειρά του Σιαναβέλη να σκοράρει. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Ευκλή σούταρε με τον Γουργούλια να κάνει λανθασμένη εκτίμηση και να μην μπορεί να αποκρούσει με συνέπεια να δεχτεί το γκολ (0-2). Στο 41’ ο Μαντικός σέντραρε και ο Ηλίας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια να πάρει μια πορεία προς την εστία πριν απομακρυνθεί. Μετά από υπόδειξη του βοηθού κατακυρώθηκε γκολ καθώς θεωρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή (0-3) . Η φάση αυτή ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων που όμως όπως ήταν φυσικό δεν άλλαξαν την απόφαση του διαιτητή.
Στην επανάληψη το συγκρότημα του Λάζαρου Θρουμουλόυπουλου έριξε «ταχύτητα» ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών αν και είχε κι άλλες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ. Η Αθλέτικο βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γενημαχλελή. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Δουλγέρης, Μπέκας και Ορφανός.

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Ηλίας,. Στάθης (85’ Τζελάι), Μοσχούς (65’ Κρητικός), Καλογήρου, Λόγγος, Γενημαχλελής, Μπακίρης (30’ λ.τ. Λαουδίκος), Χαμάλης, Μπάλλα
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Μπερετούλης, Κορκίδας (75’ Γεωργαντάς), Λαός, Μαντικός, Λενιού (80’ Τομάζος), Καραμανώλης (67’ Αγγελής), Σχοινάκης, Παπαχριστοδούλου, Σιαναβέλης, Λαθούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments