Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε τον βαθμό στη Ραφήνα

Πήρε τον βαθμό στη Ραφήνα

0
ialisos endekada2
Dodekanisos

Με τον βαθμό της ισοπαλίας(0-0)  επέστρεψε στο νησί μας ο Ιάλυσος  στην αναμέτρηση του με την Θύελλα Ραφήνας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας( 4ος  όμιλος). Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα κατά διαστήματα χωρίς όμως καμία ομάδα να μπορέσει να επιβάλλει τον ρυθμό της και να φτάσει στην νίκη. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αναζητούν το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε το δικαίωμα να κοιτάξουν την συνέχεια του αγώνα από διαφορετική σκοπιά. Μετά το πρώτα πέντε λεπτά ο Ιάλυσος ξεπέρασε την πίεση της Θύελλας και στο 8΄ έφτασε πολύ κοντά στο 0-1, όμως ο τερματοφύλακας Πάντος έκανε σωτήρια απόκρουση στην καρφωτή κεφαλιά του Δελαπόρτα και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα της Ραφήνας αντέδρασε και στο 12΄με τον Γκίκα απείλησε αλλά οι αμυντικοί των «ερυθροκίτρινων» ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή και έδιωξαν σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 15΄ και πάλι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο προσκήνιο αλλά η άμυνα του Ιάλυσου σταμάτησε τον Χαρακτίδη. Το παιχνίδι έγινε πιο δυναμικό και στο 22΄ τραυματίστηκε ο Χειμωνέττος αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες συνέχισε να αγωνίζεται, όμως τελικά στο 40΄την θέση του πήρε ο Παπαδόπουλος. Στο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση ο Ρίκκα, ο Πάντος μπλόκαρε την μπάλα. Ο Χειμωνέττος παρά το πρόβλημα τραυματισμού έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βαζέχα. Μετά από τέσσερα λεπτά(34΄) οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Χαρακτίδη, κεφαλιά ο Μανουσάκης και προβολή ο Γκίκας η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 38΄ ο Ιάλυσος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρίκκα, Δελαπόρτας και Καρπαθάκης από κοντά δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Σε καλή θέση ο Χαζτηφούντας(42΄) έχασε το κορντόλ και την ευκαιρία να πετύχει το 0-1, ενώ στο 44΄ ο ίδιος πάλι από καλή θέση σούταρε άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Θύελλα να προσπαθεί να επιβάλλει το παιχνίδι της, όμως η καλή λειτουργία και συνεργασία της μεσαίας γραμμής με την αμυντική των «ερυθροκίτρινων» δεν της επέτρεψε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Παπαδόπουλου. Οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 63΄ο Χαζτηφούντας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 66΄ από δύο συνεχόμενα κερδισμένα κόρνερ ο Ιάλυσος δεν κέρδισε τίποτα. Στο 68΄ο Χατζηφούντας βγήκε μόνος του αλλά πρόλαβε ο Πάντος και μπλόκαρε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν μια κεφαλιά του Γεραγωτέλη, στο 76΄, από καλή θέση που πέρασε άουτ. Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού δεν απειλήθηκαν σοβαρά οι εστίες των δύο ομάδων.

Διαιτησία Μανούχος-Κοτζαμανίδης-Τζιλίρης του Συνδέσμου Πειραιά.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Γκίκας, Παπαδόπουλος,Φύτρος, Στάφα(85΄Ντόσκας), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μανουσάκης, Βαζέχα(69΄ Γεροκωνσταντής), Ανδρεαδάκης(65΄Δημητρίου), Αράπης. 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος,(40΄λ.τ. Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Αχείμαστος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο(60΄Διακουράκης), Καρπαθάκης(75΄Χατζηπέτρος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments