Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Τρένο” οι Νέοι του Διαγόρα

“Τρένο” οι Νέοι του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Ασταμάτητοι οι Νέοι του Διαγόρα, πέρασαν «τρένο» και από την Κρήτη, κερδίζοντας τον ΟΦ Ιεράπετρας με το εντυπωσιακό 6 – 0 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» του Παναγιώτη Μπεκιάρη όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Κότζα με πλασέ μετά από ωραία πάσα του Ρουτζιέρη ( 0 – 1). Στο 25’ ο Ρουτζιέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χότζα κάνοντας έτσι το 0 – 2. Στο 31’ μετά από σέντρα του Κοντού, ο Χριστόφ με πλασέ΄έκανε το 0 – 3 και στο 42’ από θαυμάσια πάσα του Ρουτζιέρη, ο Λυκοπάντης έγινε αποδέκτης της μπάλας, την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα και η μπάλα αφού κόντραρε πάνω στον Στογιάνι κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 4. Στο 45’, ο Κότζα με ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 5 και στο 77’ ο Κρητικός διαμόρφωσε το τελικό 0 – 6.

Η σύνθεση του «γηραιού»:
Μοσχής, Παπασταματίου (46’ Κρητικός), Χότζα, Χριστόφ, Κουλούμπρης (54’ Κεχαγιόγλου), Ζέελεφ, Μαγκούλιας (54’ Κορνάρος), Κοντός (60’ Χατζηνικόλας), Ρουτζιέρης, Λυκοπάντης, Κότζα (46’ Μουδάτσος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments