Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τρελαίνει κόσμο ο Λεονάρντο

Τρελαίνει κόσμο ο Λεονάρντο

0
Dodekanisos

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο Ρόδιος ποδοσφαιριστής στο χθεσινό παιχνίδι των ερυθρολεύκων με τον Λεβαδειακό πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας χαρίζοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ακόμα έχοντας πολύ καλή εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης παίρνοντας το βραβείο του MVP.

Το news12 και ο Παναγιώτης Κεπέρης βρέθηκε χθες στο “Γ. Καραϊσκακης” και είχε τη χαρά να πάρει δηλώσεις από τον Λεοναρντο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε από την αρχή ότι ο Λεβαδειακός ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, στη συνέχεια πιέσαμε, σκοράραμε και τελικά πήραμε το παιχνίδι.”

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και γενικότερα στην Σουπερλιγκα. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας και οι πολύτιμοι βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όσον αφορα τους στόχους του, αλλά και μια πιθανή κλήση του στην Εθνική ομαδα πρόσθεσε:
«Θέλω να βοηθάω την ομάδα, να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι. Κοιτάω να κάνω την δουλειά μου καλά και αν έρθει η κλήση μου στην Εθνική καλώς να έρθει. Είναι χαρά και περηφάνια να αγωνίζεται κανείς με το εθνόσημο. Αν έρθει όπως είπα, κάτι τέτοιο. με το καλό».

Ο Λεονάρντο Κούτρης με τον Παναγιώτη Κεπέρη έξω από το γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments