Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τρεις απώλειες με σημαντικότερη του Ροδανάκη

Τρεις απώλειες με σημαντικότερη του Ροδανάκη

0
rodanakis
Dodekanisos
Σημαντική θα είναι η απώλεια του Γιάννη Ροδανάκη στο  επόμενο σημαντικό  παιχνίδι της Ρόδου με την γειτονική  Α.Ε.Κω ,αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας  έκανε σήμερα εγχείρηση στις αμυγδαλές η οποία μάλιστα ήταν προγραμματισμένη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο γκολκιπερ των ”ελαφιών”  είναι εδώ  και χρόνια δίπλα στην ομάδα της  Ρόδου και πέρα από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει κάτω από τα δοκάρια, έχει και πολλαπλό ρόλο στην ομάδα …γι΄αυτό και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μια συζήτηση, μια εξομολόγηση από καρδιάς θα μπορούσαμε να πούμε στην οποία θα μας μιλήσει για όλους και για όλα, ακόμα και για θέμα που θεωρούνται ταμπού. Τέλος να μεταφέρουμε και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση τόσο από τους συμπαίχτες του και το Δ.Σ. όσο και από το news12.gr.

Όσον αναφορά το παιχνίδι με την Α.Ε. Κω να πούμε πως ο πρόεδρος της Ρόδου κ. Ψέλλας ,έχοντας μάλιστα τη συγκατάθεση και από την ομάδα της Κω, ζήτησε με αίτημα του από την Ε.Π.Ο. να ορίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι διαιτητές και παρατηρητή διαιτησίας από τον σύνδεσμο Δ/σου, αίτημα το οποίο αναμένεται να γίνει δεκτό. Με ανάλογο αίτημα στο οποίο η Ρόδος δεν έχει φέρει αντίρρηση  έχει ζητήσει και η Α.Ε.Κω να αγωνιστεί Κυριακή και ώρα 13:30.

Αγωνιστικά να πούμε πως ο Σάββας Ορφανίδης δε θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σότα ο οποίος μάλιστα έχει συμπληρώσει και 4 αριθμό καρτών , γεγονός που του αφαιρεί αυτομάτα το δικαίωμα συμμετοχής του στον αγώνα, τον Πατούχο που η πρόσφατη μαγνητική που έκανε έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να χρησιμοποιηθεί και τέλος τον Γιορμπαλίδη που ενώ έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα προπονήσεων θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη αγωνιστική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments