Αρχική Αθλητικά νέα Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε η Ελισάβετ Πεσιρίδου

0
Dodekanisos

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια της στον προκριματικό των 100μ. εμποδίων καθώς τραυματίστηκε. 

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια των 100μ. με εμπόδια δεν ολοκλήρωσε ποτέ την προσπάθειά της στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου, πριν καν φτάσει στο πρώτο εμπόδιο ένιωσε ένα τράβηγμα στο αριστερό πόδι. Το οποίο δεν της επέτρεψε να συνεχίσει με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει. 

«Ένιωσα ένα κρακ»

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος η ίδια ήταν φανερά καταρρακωμένη μην μπορώντας να πιστέψει την ατυχία που της «χτύπησε την πόρτα». Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είναι λίγο δύσκολη η κατάστασή μου για να μιλήσω. Ήμουν όντως σε καλή κατάσταση. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να κάνω δοκιμαστικό. Ένιωσα ένα κρακ, λέω δεν μπορεί να έπαθα θλάση έτσι ξαφνικά και με το που ξεκινήσαμε δεν με κράτησε το πόδι μου. Σίγουρα συμβαίνουν, αλλά είναι λίγο γκαντεμιά σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθες εδώ, έχεις περάσει όλα τα εμπόδια για να φτάσεις στο Τόκιο», τόνισε η 29χρονη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments